Ngjarjet

 
 
Titulli Koha Vendi Sekcioni Video Audio Fotografitë Shkarko
​Ngjarjet e datës 29 qershor (Video) 06-29-2017 08:55 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Ngjarjet e datës 28 qershor (Video) 06-28-2017 09:12 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 28 qershor 06-27-2017 23:48 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 06-27-2017 11:30 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 27 qershor (Video) 06-27-2017 09:06 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 27 qershor 06-26-2017 23:38 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 26 qershor (Video) 06-26-2017 08:56 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Agjenda e datës 25 qershor 06-24-2017 23:43 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 24 qershor 06-23-2017 23:32 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 23 qershor 06-22-2017 23:31 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 22 qershor 06-21-2017 23:52 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 21 qershor (Video) 06-21-2017 08:21 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 21 qershor 06-20-2017 23:44 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 20 qershor 06-19-2017 23:41 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 19 qershor (Video) 06-19-2017 08:19 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 19 qershor 06-18-2017 23:46 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 17 qershor (Video) 06-17-2017 08:38 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 17 qershor 06-16-2017 23:48 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 16 qershor 06-16-2017 00:27 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 15 qershor 06-15-2017 07:16 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 15 qershor 06-14-2017 23:59 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 14 qershor (Video) 06-14-2017 09:14 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 14 qershor 06-13-2017 23:58 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 06-13-2017 14:20 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 13 qershor (Video) 06-13-2017 09:14 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 13 qershor 06-12-2017 23:48 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 12 qershor (Video) 06-12-2017 10:35 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 12 qershor 06-12-2017 07:26 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 11 qershor 06-10-2017 23:34 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 10 qershor (Video) 06-10-2017 08:48 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 10 qershor 06-09-2017 23:53 Prishtinë Lajme
​Njoftim për përcjelljen e ngjarjeve më 11 qershor 06-09-2017 10:52 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 9 qershor 06-09-2017 07:10 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 9 qershor 06-09-2017 00:45 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë 06-08-2017 11:55 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 8 qershor 06-08-2017 07:26 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 7 qershor 06-07-2017 07:30 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 7 qershor 06-07-2017 00:03 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 6 qershor (Video) 06-06-2017 08:58 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 6 qershor 06-06-2017 07:29 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 6 qershor 06-05-2017 23:34 Prishtinë Lajme
​Ymeri: Do ta miratojmë Ligjin për Mbrojtjen e prodhimeve vendore 06-05-2017 22:03 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 2 qershor (Video) 06-02-2017 08:50 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjitjet e datës 2 qershor 06-02-2017 00:27 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 1 qershor 05-31-2017 23:58 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 31 maj 05-30-2017 23:34 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 30 maj 05-30-2017 07:26 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 30 maj 05-29-2017 23:51 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 29 maj 05-28-2017 23:40 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 05-28-2017 09:21 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!