Ngjarjet

 
 
Titulli Koha Vendi Sekcioni Video Audio Fotografitë Shkarko
​Njoftim shtesë 09-12-2017 09:47 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 12 shtator (Video) 09-12-2017 08:51 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 09-11-2017 20:00 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 11 Shtator 09-10-2017 23:53 Prishtinë Lajme
​Njoftim nga Ministria e Drejtësisë (Përmirësim) 09-10-2017 22:05 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 9 shtator 09-08-2017 23:46 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 8 shtator 09-07-2017 23:44 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 7 shtator 09-06-2017 23:56 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 6 shtator 09-05-2017 23:58 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 5 shtator (video) 09-05-2017 08:43 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 5 shtator 09-04-2017 23:44 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 4 shtator (Video) 09-04-2017 08:49 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 4 shtator 09-03-2017 23:50 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 09-03-2017 10:25 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 3 shtator (Video) 09-03-2017 08:51 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 3 shtator 09-02-2017 23:51 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 2 shtator 09-01-2017 22:55 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 1 shtator (Video) 09-01-2017 08:00 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 1 shtator 08-31-2017 23:59 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 31 gusht 08-30-2017 23:47 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 30 gusht 08-29-2017 23:46 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 29 gusht 08-28-2017 23:48 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 28 gusht 08-27-2017 23:59 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 27 gusht (Video) 08-27-2017 08:50 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 25 gusht (Video) 08-25-2017 09:04 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 24 gusht (Video) 08-24-2017 08:48 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 24 Gusht 08-23-2017 23:59 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 22 gusht (Video) 08-22-2017 09:24 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 22 gusht 08-22-2017 00:05 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
Njoftim shtesë 08-21-2017 12:41 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 08-21-2017 11:36 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë 08-21-2017 09:39 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë 08-21-2017 09:17 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 21 gusht (Video) 08-21-2017 09:06 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 21 gusht 08-20-2017 23:57 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 08-20-2017 11:27 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 20 gusht (Video) 08-20-2017 09:12 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 19 gusht (Video) 08-19-2017 08:52 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë 08-18-2017 15:10 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 18 gusht (Video) 08-18-2017 08:35 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 18 gusht 08-17-2017 22:28 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Njoftim shtesë 08-17-2017 12:18 Prishtinë Lajme
​Njoftim shtesë 08-17-2017 11:48 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 17 gusht (Video) 08-17-2017 08:40 Prishtinë Lajme
Njoftim shtesë 08-16-2017 08:40 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 16 gusht (Video) 08-16-2017 08:34 Prishtinë Lajme
Ngjarjet e datës 15 Gusht (Video) 08-15-2017 08:45 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 15 Gusht 08-14-2017 23:50 Prishtinë Lajme
​Ngjarjet e datës 14 gusht (Video) 08-14-2017 08:55 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
​Ngjarjet e datës 14 gusht 08-14-2017 07:13 Prishtinë Njoftime dhe paralajmërime
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!