Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-04-15 15:49:55 Apostolova: Implementimi i MSA-së ndikon në përmirësimin e cilësisë së jetës së qytetarëve 368.27 KB 00:22
2019-04-15 15:49:55 Millaku: Ndër shkeljet më të mëdha të të drejtave të punëtorëve, orari i tejzgjatur pa pagesë 638.14 KB 00:40
2019-04-15 15:49:55 Millaku: Paga minimale, tejet e ulët 163.00 KB 00:10
2019-04-15 15:49:54 Hoxha: Zbatimi i MSA-së i domosdoshëm 457.42 KB 00:29
2019-04-15 15:49:54 Huruglica: Kosova eksporton dhe importon më së shumti me vendet e BE-së 945.65 KB 01:00
2019-04-15 15:49:54 Huruglica: Kemi disbalanc tregtar, Kosova eksporton 3.3 miliardë euro dhe importon 329 milionë euro 220.41 KB 00:13
2019-04-15 15:13:32 Spahija: Kemi marrë ankesa të shumta për videot e publikuara në portale 429.74 KB 00:27
2019-04-15 15:09:20 Shehu: Shqiptarët gjithmonë janë treguar paqedashës 336.51 KB 00:21
2019-04-15 15:09:19 Minxhozi: Millosheviqit nuk i doli siç e mendoi 353.17 KB 00:22
2019-04-15 15:09:18 Bahtiri: Shqipëria befasoi BE-në duke pritur një milion refugjatë 715.56 KB 00:45
2019-04-15 15:09:18 Topalli: Eksoduesit duarthatë u rrahën e u vranë 503.07 KB 00:31
2019-04-15 14:52:47 Kusari: Ndryshimi parë që pritet të bëhet, është publikimi i audio e video incizimeve në portale 665.93 KB 00:42
2019-04-15 14:45:30 Mushkolaj: Njerëzit të ndihen të lirë që të japin informacione mediave 761.45 KB 00:48
2019-04-15 14:15:51 Zeka: Sistemi i drejtësisë është bërë çervish i prishur 1.23 MB 01:16
2019-04-15 13:38:37 Haxhiu: Kemi shqetësime për nenin për suspendim të personave zyrtar nga detyra 580.81 KB 00:36
2019-04-15 13:38:37 Tahiri: Prej 647 neneve të Kodit të Procedurës Penal 220 janë harmonizuar me parime të larta ligjore 630.09 KB 00:40
2019-04-15 13:26:40 Tahiri: Ky projektligj e rrit efikasitetin e dhomës së posaçme të Gjykatës Supreme 621.94 KB 00:39
2019-04-15 13:26:40 Kurteshi: Ky projektligj ka shumë mangësi 960.76 KB 01:01
2019-04-15 13:20:28 Ahmeti: Federata e Futbollit të Kosovës organizata e vetme që organizan gara sportive në Kosovë 506.66 KB 00:32
2019-04-15 13:20:28 Spahiu: Policia e Kosovës e gatshme për ndihmë rreth luftës kundër trukimeve. 532.72 KB 00:33
2019-04-15 13:20:27 Aullife: Ta luftojmë së bashku këtë fenomen 505.08 KB 00:32
2019-04-15 13:20:27 Efraim Barak: Trukimi është fenomen historik 972.54 KB 01:02
2019-04-15 13:20:27 Dibrani: Do ti luftojmë dukuritë negativa deri në maksimum 498.56 KB 00:31
2019-04-15 13:04:01 Konjufca: Nuk po më dëgjon opozita 304.71 KB 00:19
2019-04-15 13:04:01 Krasniqi: Opozita e lodhtë dhe mashtruese 679.77 KB 00:37
2019-04-15 13:04:00 Veseli: Glauk të ka lëvizur pak autoriteti 68.92 KB 00:04
2019-04-15 13:04:00 Haradinaj: Unë nuk kam mandat negocimi për një marrëveshje 381.24 KB 00:23
2019-04-15 13:04:00 Haradinaj: Po largohemi nga marrëveshja 153.60 KB 00:09
2019-04-15 13:04:00 Haradinaj: Diskutimi për territore, vazhdim i gabimeve të BE-së 369.84 KB 00:23
2019-04-15 12:42:09 Veseli: Duhet të krijohet Tribunali Ndërkombëtar për krimet serbe 432.58 KB 00:27
2019-04-15 12:42:08 Veseli: Kuvendi në 2005-ën nuk votoi rezolutën, 55 ishin kundër 562.08 KB 00:35
2019-04-15 12:34:01 Haxhiu: Institucionet vendore nuk kanë pasur vullnet për të adresuar krimet nga Serbia 701.35 KB 00:44
2019-04-15 12:26:41 Sherifi: Të krijojmë në komision ad-hock për sanksionet e krimit të gjenocidit serb në Kosovë nga Serbia 853.97 KB 00:54
2019-04-15 12:25:51 Demaku: Ky panair u dedikohet nxënësve të klasave të nënta 872.40 KB 00:55
2019-04-15 12:25:51 Xhafa: Jemi kompania e vetme në ish-Jugosllavi, me iniciativa private 689.15 KB 00:43
2019-04-15 12:25:50 Demaku: Në këtë panair marrin pjesë të gjitha institucionet edukativo-arsimore 384.13 KB 00:24
2019-04-15 12:25:50 Xhafa: Ky event është i njohur për tërë ballkanin 668.79 KB 00:42
2019-04-15 12:25:50 Xhafa: Ky panair mbulon fushën e ndërtimit, energjisë, makinerisë 667.56 KB 00:42
2019-04-15 12:25:50 Demaku: Kosovës i ka munguar një platformë e tillë 704.62 KB 00:44
2019-04-15 11:53:56 Hoti: E mbështesiom dhe e delegojmë Armend Zemanjn 384.93 KB 00:24
2019-04-15 11:53:56 Krasniqi: E mbështesim këtë inicitativë 373.12 KB 00:23
2019-04-15 10:10:21 Reka: BDI që më mbështeti dikur pse tani mbështet maqedonasin për president? 937.06 KB 00:59
2019-04-14 19:29:36 Limaj: Janë trajtuar diku mbi 12 mijë familje 683.44 KB 00:43
2019-04-14 19:12:56 Limaj: Zeka është i lirë të flas, pastaj do të jap përgjegjësi për fjalën e tij publike 761.53 KB 00:48
2019-04-14 19:12:47 Limaj: Edhe ata e dijnë, që kjo gjuhë është e panevojshme 261.55 KB 00:16
2019-04-14 18:46:38 Limaj: Është e pa mjaftueshme shkarkimi i ministrit serb 906.92 KB 00:57
2019-04-14 18:46:38 Limaj: Në vendet perëndimore, atë e kanë të sanksionuar me ligj 771.33 KB 00:49
2019-04-14 18:46:38 Limaj: Përveç që nuk kërkojnë falje edhe e mohojnë krimin e bërë 698.04 KB 00:44
2019-04-14 18:26:07 Limaj: Me njohjen e Kosovës, do të zgjidhen të gjitha problemet 542.13 KB 00:34
2019-04-14 18:26:07 Limaj: Ka sinjale që Serbia është e interesuar për të negociuar 383.68 KB 00:24
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!