Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-03-20 17:41:33 Mustafa: Do t’i japim mundësi çdo njeri që pretendon për kryetar të LDK-së 1.52 MB 01:35
2019-03-20 17:41:31 Mustafa: Nuk do të pajtohemi me korrigjim të territorit të Kosovës 517.68 KB 00:32
2019-03-20 16:12:13 Manaj: Për të zënë hapin, duhet bashkëpunim mes Arkivave dhe Qeverisë 733.53 KB 00:46
2019-03-20 16:12:11 Sejdiu: Me begatimin e Arkivës nuk plaket, as shteti, as kujtesa e tij 1.09 MB 01:07
2019-03-20 16:12:11 Bido: Edhe pse me vonesë, investimet në Arkiva na bëjnë krenarë 290.87 KB 00:18
2019-03-20 16:12:11 Manaj: Për dy vite u investuan 300 mijë euro 382.90 KB 00:24
2019-03-20 15:41:24 Petroviq: Kam pranuar mbrojtjen, është e nevojshme 532.54 KB 00:33
2019-03-20 15:41:24 Petroviq: Nuk e di cili do të jetë hapi i ardhshëm, ndoshta do të hidhet bombë 45.12 KB 00:02
2019-03-20 15:22:17 Petroviq: Milan Kostiq dhe një person që ishte më të më sulmuan verbalisht 1.93 MB 01:57
2019-03-20 15:22:16 Petroviq: Arsyeja është orientimi im politik për bashkëjetesë dhe tolerancë 2.03 MB 02:05
2019-03-20 14:25:05 Kuqi: Është njëra prej letrave më absurde prej institucioneve tona 559.67 KB 00:35
2019-03-20 14:25:05 Nagavci: A ka presion për të gjitha vendimet 280.71 KB 00:17
2019-03-20 14:25:03 Dina: Nëse vazhdon kështu ne kemi thënë se shkojmë në shtëpi 489.18 KB 00:31
2019-03-20 14:25:03 Osmani: Ushtrim i ndikimit për qëllime korruptive 214.74 KB 00:13
2019-03-20 14:25:02 Dina: Raportimi në polici po na merr kohë 816.63 KB 00:52
2019-03-20 14:25:01 Hadërgjonaj: Nuk e kam kuptuar pse është shkruar letra 500.21 KB 00:31
2019-03-20 13:57:18 Abdixhiku: Letra është bukur shqetësuese, OSHP është duke u përballur me presione të mëdha 796.63 KB 00:50
2019-03-20 13:47:56 Gjini: Këtë vit do të zgjidhen problemet e ujit të pijes 517.26 KB 00:32
2019-03-20 13:47:56 Lajçi: Kosova qëndron relativisht mirë sa i përket qasjes në ujë të pijshëm 1.70 MB 01:46
2019-03-20 13:47:55 Ahmeti: Deri në mes të tetorit furnizojmë me ujë të gjithë konsumatorët 408.44 KB 00:25
2019-03-20 13:09:22 Zebica: Një donacion i vogël, por po besoj që është me rëndësi për spitalin 808.86 KB 00:51
2019-03-20 13:09:19 Telaku: Pajisjet e dhuruara janë shumë të rëndësishme për neve 1.10 MB 01:08
2019-03-20 12:54:24 Shala: Ndihma që mund t’iu jepet ndërmarrjeve në formë të granteve është ndihma më e mirë 637.41 KB 00:40
2019-03-20 12:54:23 Brusa: Jemi duke përkrahur luftimin e korrupsionit që është një prej sëmundjeve që e rrezikojnë tregun e lirë 1.29 MB 01:20
2019-03-20 12:54:21 Taylor: NMV-të janë qëllimi strategjik numër një për BERZH-in 854.47 KB 00:54
2019-03-20 11:20:11 Buzhala: Agjencionit KIESA në vazhdimësi po ofron programe mbështetëse direkte për bizneset 672.84 KB 00:42
2019-03-20 11:20:10 Shala: Kompanitë të zhvillohen në rritjen e tregut dhe eksportit 484.70 KB 00:30
2019-03-19 19:13:49 Rashica: Po mundohem të jap maksimumin 351.98 KB 00:22
2019-03-19 19:13:48 Rashica: Është një ndeshje shumë e madhe 290.89 KB 00:18
2019-03-19 19:05:44 Ujkani:Shpresojmë se mund të fillojmë me një lojë pozitive 550.70 KB 00:35
2019-03-19 18:42:31 Chabert: Miqësia e ka bazën në përjetimin e momenteve të bukura së bashku 484.17 KB 00:29
2019-03-19 18:42:31 Markusz: Mëlçia e patës pjesë e gastronomisë evropiane 1.27 MB 01:19
2019-03-19 18:22:41 Mustafa: Na mungojnë statistikat dhe raportet për aksidentet në komunikacion 792.04 KB 00:50
2019-03-19 18:13:29 Haradinaj:Propozoj një raportim tre mujorsh 875.83 KB 00:55
2019-03-19 18:13:28 Haradinaj: Nuk mundem të shpreh ngushëllime çdo ditë 884.48 KB 00:56
2019-03-19 17:36:06 Haradinaj: Jam takuar me Thaçin e Veselin 434.25 KB 00:27
2019-03-19 17:24:14 Haradinaj: Edhe unë i kam fajet për zbrazjen e Kosovës 297.01 KB 00:18
2019-03-19 17:18:23 Haradinaj: Nuk mundem me ju ndihmu shumë në lidhje me punësimin e djalit të Shkurte Fejzës 429.76 KB 00:27
2019-03-19 17:18:23 Haradinaj: Nuk e kemi kapacitetin e as lluksin të ndikojmë në zhvillimet në Serbi 1.23 MB 01:16
2019-03-19 17:18:23 Haradinaj: Nuk duhet të kushtëzohet Kosova 813.37 KB 00:51
2019-03-19 17:18:22 Haradinaj: Diskriminimi më i madh për punësim është ndaj AAK-së 828.85 KB 00:52
2019-03-19 17:18:22 Haradinaj: Ata që kanë kërkuar punë, ua ka qelur dyert posta 631.75 KB 00:59
2019-03-19 16:46:32 Osmani: Me ndihmën e USAID-s ne kemi trajnuar rreth 60 auditor 888.72 KB 00:56
2019-03-19 16:46:30 Kosneet: Me themelimin e njësitit kundër mashtrimit, Zyra e Auditimit po dërgon porosi se nuk do të zbrazet 626.06 KB 00:39
2019-03-19 16:46:29 Kosneet: Kuvendi i Kosovës është bashkëfajtor për këtë shpërfillje 582.07 KB 00:37
2019-03-19 14:36:35 Zogaj: Te minierat kemi një ngecje të madhe 921.26 KB 00:58
2019-03-19 14:31:48 Zogaj: Oda e Afarizimit është përkrahës i madh I taksës 355.62 KB 00:22
2019-03-19 14:31:48 Piraj: Taksa të vazhdoj për shkak të gjendjes politike, jo për shkak të gjendjes ekonomike 669.17 KB 00:42
2019-03-19 14:16:39 Shema: Në pjesën e parë të librit përfshihen studimet për Faik Konicën 1.52 MB 01:34
2019-03-19 14:16:39 Shema: Konica hap një periudhë të zhvillimit të popullit shqiptar 1.32 MB 00:42
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!