Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2018-09-22 12:31:55 Veseli: Pse opozita nuk ka thirrur neve me bë një protestë për fjalorin e Aleksandar Vuçiqit 345.69 KB 00:21
2018-09-22 12:31:55 Sejdiu: Duhet të kalojmë të bërit politikë në mënyrë të tifozëve 770.29 KB 00:49
2018-09-22 12:31:55 Thaçi: Duhet të flasim për të drejtat e shqiptarëve e jo të kundërshtojmë bashkimin e Luginës 385.59 KB 00:24
2018-09-22 12:31:55 Hasanaj: Të ketë shtigje për biçikletë 416.49 KB 00:26
2018-09-22 12:31:55 Lama: Të paktën nja ditë pa makina 560.24 KB 00:35
2018-09-22 12:31:55 Retkoceri: Një mjedis i pastër është vetë jeta 740.22 KB 00:46
2018-09-22 10:38:08 Rama: Si mund të gëzojë dikush një status që nuk i takon 797.99 KB 00:50
2018-09-22 10:38:07 Rama: Jap përgjegjësi për aty ku kam qenë përgjegjës 329.23 KB 00:20
2018-09-21 19:55:11 Delawie: Qytetarët kanë potencial të sigurojnë progresin e Kosovës 949.55 KB 01:00
2018-09-21 19:39:26 Thaçi: Duhet të arrijmë marrëveshje paqësore 496.71 KB 00:31
2018-09-21 19:39:26 Thaçi: Kosova është me fat që ka miq dhe përkrahës siç jeni ju 618.88 KB 00:39
2018-09-21 18:33:57 Jahiri: Nuk brengosemi për listat, ushtarët e vërtetë ta vazhdojnë jetën 188.40 KB 00:11
2018-09-21 16:53:03 Haskuka: Të gjitha bizneset do të detyrohen të hedhin mbeturinat e tyre në deponinë e re 772.49 KB 00:49
2018-09-21 16:53:03 Matoshi: Këtë vit mbështesim projektin për deponi me 50 mijë euro 1.09 MB 01:07
2018-09-21 16:26:24 Maxhuni: Policia po jep deklaratë të rrejshme, do të kërkojmë dëmshpërblim 734.09 KB 00:46
2018-09-21 16:26:23 Xhafa: Qytetari nuk iu përfill urdhrave, goditi Policin me veturë 816.67 KB 00:52
2018-09-21 16:07:01 Shabani: Aktivitetet do të fillojnë nga dita e hënë, më 24 shtator 584.23 KB 00:37
2018-09-21 16:07:01 Shabani: Komuna do t'i kushtojë rëndësi të veçantë këtij manifestimi 361.88 KB 00:22
2018-09-21 16:06:42 Geci: Do të dëshmoj në GJykatën Speciale 739.09 KB 00:46
2018-09-21 16:06:41 Geci: Hashim Thaçi ka qenë urdhër-dhënësi i vrasjës së Ahmet Krasniqit 721.18 KB 00:45
2018-09-21 15:27:58 Galica: Demaçi personalitet me përmasa botërore 649.28 KB 00:41
2018-09-21 15:23:24 Bardiqi: Doktor Leci është shembull për gjeneratat e reja 364.32 KB 00:23
2018-09-21 15:23:24 Veseli: Leci është mjeku legjendar i UÇK-së 553.68 KB 00:35
2018-09-21 15:23:24 Leci: Babai më mësoi dashurinë për vendin 398.12 KB 00:25
2018-09-21 15:23:24 Syla: Kam nderin t'ia ndaj titullin Hero i Kosovës 475.09 KB 00:30
2018-09-21 14:41:04 Thaçi: Ahmet Krasniqi ishte koheziv 895.40 KB 00:57
2018-09-21 14:41:04 Berisha: Të zbardhet vrasja e kolonel Ahmet Krasniqi 415.69 KB 00:26
2018-09-21 14:41:04 Haradinaj: Ahmet Krasniqi sot kthehet në Prishtinë, është afër presidnetit Rugova 800.11 KB 00:50
2018-09-21 14:41:04 Krasniqi: Prezanca juaj po nderon Krasniqin dhe të tjerët 210.04 KB 00:13
2018-09-21 14:41:04 Jakupi: I jam falënderues Haradinjat dhe Berishës 612.37 KB 00:38
2018-09-21 13:52:48 Bytyqi: T’i bashkërendojmë veprimet për kushte sa më të mira për nxënësit 624.72 KB 00:18
2018-09-21 13:52:48 Elezaj: Morëm premtime që do të kemi mbështetje për ato që na mungojnë 294.04 KB 00:18
2018-09-21 12:54:52 Memeti: 37,26 për qind e profesorëve të UP-së s njërin nivel të studimeve e kanë kryer jashtë vendit 402.69 KB 00:25
2018-09-21 12:54:52 Gashi: Hamiti dhe Kuqi nuk kanëfolur për vjedhjet që kanë bërë 878.74 KB 00:55
2018-09-21 12:54:51 Gashi: Shumica e plagjiatorëve janë avancuar 264.64 KB 00:16
2018-09-21 12:26:34 Ibrahimi: Papuënsia 30 përqind 494.72 KB 00:31
2018-09-21 12:26:33 Nitaj: Kemi mungesë në arritjen e profilizimit dhe në ngritjen e cilësisë arsimore 286.63 KB 00:18
2018-09-21 12:26:33 Hart: Shqtësuese do të jetë mungesa e punëtorëve 1.14 MB 01:10
2018-09-21 12:02:33 Shabani: Sot është një ditë e veçantë për të gjithë banorët e fshatit Tërrnje 343.35 KB 00:21
2018-09-21 12:02:33 Muharremaj: Ka ardhë një epokë e re për mësim cilësor 1,011.15 KB 01:04
2018-09-21 12:02:33 Bytyqi: Kot flasim për zhvillim ekonomik, nëse nuk kemi arsim cilësor 891.88 KB 00:56
2018-09-20 18:51:29 Beqiri: Dialogu vetëm pas zgjdhejeve 925.52 KB 00:59
2018-09-20 18:51:28 Beqiri: Ne se kemi mbyllur derën sa I përket protestave 888.04 KB 00:56
2018-09-20 18:47:43 Berisha: Krasniqi, ushtarak i zoti e profesionist 690.60 KB 00:43
2018-09-20 17:27:31 Chesnut: Qëllimi i aktivitetit është që të ndihmojmë fëmijët e prekur nga kanceri 258.21 KB 00:15
2018-09-20 17:27:30 Konjufca – Zekës: Ti je ekspert i shkumës por me shtetësi lidhje nuk paske 1.38 MB 01:26
2018-09-20 17:27:29 Cinci: Ky donacion është edhe vetëdijësim për nxënësit dhe mësimdhënësit 360.83 KB 00:22
2018-09-20 17:14:00 Haradinaj: Kemi qëndrim qeveritar nuk përfaqësohemi si UNMIK 1.30 MB 01:20
2018-09-20 17:13:59 Zeka: Pop flasim për shkumën e jo përmbajtjen e gotës 422.81 KB 00:22
2018-09-20 17:09:28 Haradinaj: Opozita qoi një sinjal të mirë 395.04 KB 00:25
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!