Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-03-25 12:12:44 Jashari: Vetëm duke punuar me nder dhe sinqeritet mund t’i shpërblejmë dëshmorët 1.18 MB 01:13
2019-03-25 12:12:43 Meha: Jam krenar me veprat e familjarëve të mi 576.33 KB 00:36
2019-03-25 12:12:43 Manaj: Kemi 8 mijë metra gjatësi lineare lëndë arkivore 724.96 KB 00:46
2019-03-25 12:12:43 Aliu: Ne menaxhojmë 1 milionë dokumente 684.68 KB 00:43
2019-03-25 12:12:43 Beqiri: Marsi tek ne sjell dhimbje, por edhe lavdi 503.03 KB 00:31
2019-03-24 19:45:40 Mihajlov: Kemi udhëtuar për 3 pikë, por do të jetë e vështirë 748.56 KB 00:47
2019-03-24 19:45:40 Hubchev: Na pret ndeshje tejet e vështirë 1.96 MB 02:02
2019-03-24 18:54:32 Kryeziu: Shpresoj ta ndihmoj përfaqësuesen në një fitore të madhe 617.69 KB 00:39
2019-03-24 18:54:31 Challandes: Të mos lejojmë të na mposhtë euforia 1.59 MB 01:39
2019-03-24 18:19:22 Selimi: Nuk mbështetemi te Lista Serbe për rrëzimin e Qeverisë, PSD-së nuk ju besoj 1.17 MB 01:12
2019-03-24 18:19:22 Selimi: Çështja e veteranëve duhet të kthehet në pikën zero 622.72 KB 00:39
2019-03-24 18:19:22 Selimi: Nuk jemi përngutë për njohje nga Serbia, është në favorin e saj 965.15 KB 01:01
2019-03-24 18:19:21 Selimi: BE nuk e thotë se njohja është kusht për liberalizimin e vizave 810.41 KB 00:51
2019-03-24 17:04:04 Selimi: Për mua ai nuk është një president 771.39 KB 00:49
2019-03-24 17:04:02 Selimi: Do të doja ta shihja të suksesshëm Haradinajn, por më ka zhgënjyer 401.62 KB 00:25
2019-03-24 17:03:23 Thaçi: Marrëdhëniet me ndërkombëtarët t’i ruajmë si sytë e ballit 1.86 MB 01:55
2019-03-24 17:03:23 Haradinaj: Gabojnë ata që mundohen ta fëlliqin luftën tonë 514.43 KB 00:32
2019-03-24 17:03:22 Jashari: Të bëhemi bashkë 223.26 KB 00:13
2019-03-24 17:03:22 Haradinaj: E vetmja herë që shqiptarët u bashkuan ishte bashkimi në UÇK 1.30 MB 01:20
2019-03-24 17:03:22 Ramosaj: Epopeja e Dukagjinit ndikoi në bashkimin e shqiptarëve në luftën për liri 485.11 KB 00:30
2019-03-24 17:03:22 Rama: Ushtria e Kosovës ishte ideali i dëshmorëve 601.57 KB 00:38
2019-03-24 16:34:52 Gjoka: Kurset po ju dalin shumë në ndihmë federatave sportive 560.03 KB 00:35
2019-03-24 16:34:50 Venhari: Për kurse si ky kemi nevoj më shumë në të ardhmen 354.38 KB 00:22
2019-03-24 16:02:42 Kamberi: Të dy ishin njerëz të dijshëm 882.54 KB 00:56
2019-03-24 16:02:41 Mujka: Puna e Latif Berishës mbetet gjithnjë në zemrat e popullit 248.52 KB 00:15
2019-03-24 16:02:37 Hajrizi: Kërkoj që të zbulohen vrasësit e familjarëve të mi 572.27 KB 00:36
2019-03-24 16:02:37 Beqiri: Vepra e të rënëve ka bërë që ne të gëzojmë lirinë 298.97 KB 00:18
2019-03-24 16:02:36 Berisha: Vrasja e babait tim ka qenë e koordinuar 470.46 KB 00:29
2019-03-24 15:53:32 Morina: Kam ardhë t’i nderoj ëshmorët që kanë luftuar 454.88 KB 00:28
2019-03-24 15:53:31 Dula: Ditë e shenjtë 410.49 KB 00:25
2019-03-24 15:53:30 Daci: Kjo është ditë me rëndësi për popullin shqiptar 503.43 KB 00:31
2019-03-24 15:04:08 Gashi: Garuam që të fitojmë dhe ia dolëm 124.71 KB 00:07
2019-03-24 15:04:08 Shabiu: Patëm kënaqësinë të marrim pjesë në këtë aktivitet 422.36 KB 00:26
2019-03-24 15:04:08 Krasniqi: Me moton “Vrapo në paqe” kujtojmë lirinë e Kosovës 438.65 KB 00:27
2019-03-24 13:24:52 Demhasaj: Zyrtarët nuk dekorojnë pasurinë reale 608.46 KB 00:38
2019-03-24 13:24:50 Atashi: Vetëm 1300 kanë deklaruar pasurinë deri tash nga 4700 zyrtarë sa janë 491.62 KB 00:31
2019-03-24 12:16:53 Al-Qaqa: Kualiteti dhe saktësia e COBIAX të prodhuar në Kosovë na ka shtyrë ta rrisim bashkëpunimin 618.22 KB 00:39
2019-03-24 12:16:51 Pfeffer: Bashkëpunimi i mirë, po ashtu edhe kualiteti mjaftë i lartë 519.66 KB 00:33
2019-03-24 12:16:50 Pfeffer: Siguria me Cobiax më e madhe 626.28 KB 00:39
2019-03-24 12:10:34 Miftaraj: Ligji i lustracionit do të rregullonte pozitën e personave që punuar në ish-regjimin e Millosheviqit 465.54 KB 00:29
2019-03-24 12:10:33 Miftaraj: Ligji për lustracion është i domosdoshëm 815.75 KB 00:51
2019-03-24 12:10:32 Shala: Shteti nuk mund të bëjë asgjë derisa të ketë ligjin për lustrimi ne figurave publike 905.42 KB 00:57
2019-03-24 12:10:32 Baraliu: Në çdo takim duhet të behet me dije që ata janë vazhdimësi e regjimit të Millosheviqit 978.72 KB 01:02
2019-03-23 18:42:03 Aliti: Besojmë në fitore ndaj Bullgarisë 686.25 KB 00:43
2019-03-23 18:42:02 Zeneli: Do të japim 100% për fitore 695.56 KB 00:44
2019-03-23 13:24:23 Haradinaj: Populli i Kosovës ui është përjetë mirënjohës NATO-s 394.33 KB 00:24
2019-03-23 13:08:02 Ferati: Ato ishin në ballë te protestave në kërkim të mbrojtjes së lirisë dhe shtetësisë për Kosovën 606.61 KB 00:38
2019-03-23 13:08:01 Sallahuka: Kishte një unitet prej secilës prej nesh 280.51 KB 00:17
2019-03-23 13:07:58 Veseli: Pa gratë, Kosova nuk do të mund të ecë përpara 1.34 MB 01:23
2019-03-23 13:07:58 Aliu: Rritja e masës ka filluar në mënyrë zingjirore 268.70 KB 00:16
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!