Kosovë

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-01-17 20:18:16 Haradinaj: Veprën e Skenderbeut e kujton gjithë bota 473.12 KB 00:30
2019-01-17 20:18:15 Haradinaj: Nuk do të merret më tokë prej Kosovës 697.10 KB 00:44
2019-01-17 13:35:47 Zeka: ATK është një storie suksesi 153.02 KB 00:09
2019-01-17 13:35:45 Haradinaj: Të bëhen parametra të ri për luftimin e informalitetit 671.83 KB 00:42
2019-01-17 13:35:45 Hamza: Falë këtyre rezultateve në ATK, Kosova është shembull sa i përket stabilitetit makrofiskal 370.07 KB 00:23
2019-01-17 13:35:45 Imeri: Gjatë vitit 2018 ATK-ja ka inkasuar 457 milionë euro tatime 793.18 KB 00:50
2019-01-17 13:15:31 Gashi: Ky program kontribuon edhe në ruajtjen e diversitetit kulturor 511.81 KB 00:32
2019-01-17 13:15:30 Hoxha: Përmes këtij programi, Kosova do të jetë më afër BE-së 425.07 KB 00:26
2019-01-17 13:09:10 Haradinaj: Vizita e Putinit në Serbi mu duk se si ka mbetur tjetër pos edhe anëtarësimi në BRSS 881.96 KB 00:56
2019-01-17 12:56:12 Krasniqi: Qëllimi i vendosjes së flamujve ndihmon konsumatorët 422.98 KB 00:26
2019-01-17 12:56:10 Krasniqi: Qytetarët dhe bizneset të interesuar për vendosjen e flamujve në produkte 577.25 KB 00:36
2019-01-17 12:28:28 Sejdiu: Do të formohet një komision i përbashkët për thirrje të specializimeve 1.29 MB 01:20
2019-01-17 12:05:22 Sejidu: Të gjithë ata që nuk janë anëtarë tonë janë duke vepruar ilegalisht në Kosovë 730.88 KB 00:46
2019-01-17 12:05:21 Sejdiu: Gjitha çështjet etiko-profesionale do të shqyrtohen nga ne 425.06 KB 00:26
2019-01-17 12:05:21 Tërrnava: Nxitja e zhvillimit ekonomik ka qenë në fokusin tonë gjithmonë 323.26 KB 00:20
2019-01-17 12:05:20 Haradinaj: Rritja ekonomike do të shkoj 4.3 përqind në Kosovë 1.36 MB 01:24
2019-01-17 12:05:19 Haradinaj: Politikën fiskale në Kosovë e kemi vërtet të avancuar 684.88 KB 00:43
2019-01-17 12:05:18 Haradinaj: Kemi ligjin për investime strategjike edhe po vijmë deri tek suksesi i parë 554.97 KB 00:35
2019-01-17 11:14:47 Rivellini: Është përcaktuar edhe një projekt tjetër prej 3.2 milionë euro 1.28 MB 01:19
2019-01-17 11:14:46 Lekaj: Neve na mbetet t’I implementojmë projketet në kohë 641.30 KB 00:40
2019-01-17 11:14:46 Hamza: Taksa paguesit evropian po kontribuojnë për zhvillimin ekonomik të Kosovës 816.82 KB 00:51
2019-01-17 10:31:54 Haradinaj: Mirëpresim sugjerimet e komisionerit Hahn për taksën 563.63 KB 00:35
2019-01-17 10:31:52 Haradinaj: Sot nderojmë të gjithë të rënët për liri 559.15 KB 00:35
2019-01-16 22:04:50 Kyuchyuk: Ekspozita ë shtë rezultat i Ministrisë së Punë ve të Jashtme dhe Ambasadë s së Kosovë s në Bruksel 578.96 KB 00:36
2019-01-16 22:04:49 Nikaj: ky projekt synon të vendos Kosovë n në vë mendje të PE-së 965.42 KB 01:01
2019-01-16 22:04:48 Nikaj: Shteti serb ka tentuar të pengoj hapjen e kë saj ekspozite 424.21 KB 00:26
2019-01-16 15:19:05 Lluka: Beogradi fle mbi mbetjet mortore të shqiptarëve 266.97 KB 00:16
2019-01-16 15:19:05 Kelmendi: Libri është ftesë për t’i gjetur të zhdukurit e luftës 634.70 KB 00:40
2019-01-16 15:19:05 Gjoka: “Vrasje në kornizë” trajton lirinë individuale 735.28 KB 00:46
2019-01-16 14:42:15 Statovci: Me ardhjen e ministrit Bytyqi ne kemi shpresuar që depolitizimi do të ndodh 781.29 KB 00:49
2019-01-16 14:42:15 Krasniqi: Universiteti “Ukshin Hoti” është në situatë shumë të keqe 545.09 KB 00:34
2019-01-16 14:42:13 Statovci: Ministër depolitizoji universitetet 453.47 KB 00:28
2019-01-16 12:41:25 Gashi: Ahmeti të dorëhiqet nga njëra pozitë 276.02 KB 00:17
2019-01-16 12:41:24 Gashi: Mosvotimi i planit rregullativ për Kodrën e Diellit nuk është faji i LDK-së 877.90 KB 00:55
2019-01-16 12:33:32 Kollçaku: Për grevën e kirurgëve është fajtore Qeveria e Kosovës 821.38 KB 00:52
2019-01-16 12:33:30 Kollçaku: Nuk ka mjete për ligjin e pagave, ministri Hamza të tregojë ku do t’i marrë mjetet 655.64 KB 00:41
2019-01-16 12:05:33 Tolaj: AKP do të jetë në funksion të zhvillimit ekonomik 398.27 KB 00:24
2019-01-16 12:05:32 Haradinaj: Taksa s’ka të bëjë me SHBA-të, ka të bëjë me Serbinë dhe Rusinë 418.23 KB 00:26
2019-01-16 12:05:32 Haradinaj: AKP është një inistitucion I rëndësishëm për zhvillimin ekonomik 680.08 KB 00:43
2019-01-16 12:05:32 Haradinaj: Tolaj, nëse punon keq do ta kritikoj sikur opozita 222.35 KB 00:13
2019-01-16 11:35:58 Bahtiri: 15 mijë banorë jetojnë si refuigjatë në qytetin e tyre 689.36 KB 00:43
2019-01-16 11:35:57 Veseli: Mitrovica do të jetë komunë dinjotze për të gjithë 461.71 KB 00:29
2019-01-16 11:35:57 Bahtiri: Peticioni u nënshkrua edhe nga qytetarë serbë 587.55 KB 00:37
2019-01-16 11:21:43 Haradinaj: E di që nuk jeni të kënaqur me buxhetin për komunat 825.78 KB 00:52
2019-01-16 11:21:42 Haradinaj: . Cdo kerkëse që është për interes të zhvillimit ekonomik është adresuar me kujdes 979.30 KB 01:02
2019-01-16 11:21:42 Hamza: Niveli lokal të hyrat vetanke thuajse e mban në nivel përafërsisht të njëjtë që 10 vitet e fundit 966.68 KB 01:01
2019-01-16 11:21:42 Tahiri: Do të themelojmë një departament i cili do të merret me zhvillimin ekonomik lokal 987.85 KB 01:02
2019-01-16 11:21:42 Veliu: AKK ka mirëpritur miratimin e projektligjit për dhënien e pronoës komunale në shfrytëzim 911.70 KB 00:57
2019-01-15 17:18:12 Istrefi: Nëse dalim nga Monaco, rrisim të hyrat mujore 300 mijë euro 1.20 MB 01:14
2019-01-15 17:18:12 Haradinaj: Qevria mbështet telekomin me një plan biznesi, jo me para 787.17 KB 00:50
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!