Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-03-17 15:44:30 Haradinaj: Më vjen keq që ekziston një situatë e tillë në Kosovë 310.83 KB 00:19
2019-03-17 13:56:09 Haxhiu: Pos qe nuk jemi duke paguar, me sa di unë janë duke u paguar prej BE-së 594.25 KB 00:37
2019-03-17 13:56:07 Shala: Ne po kërkojmë që qytetarët e Kosovës të kompensohen për 15 vite 446.67 KB 00:28
2019-03-17 13:56:06 Bogujevci: Zyrtarisht nuk kemi as edhe një informacion rreth borxhit që paguhet ana e BE-së 547.91 KB 00:34
2019-03-17 13:56:05 Gashi: Rrjeti Evropian i Energjisë i mbulon këto shpenzime 461.57 KB 00:29
2019-03-17 13:16:45 Gashi: Mbi gjysmë milioni euro për kogjenerim 982.32 KB 01:02
2019-03-17 13:16:45 Gashi: 35 milionë euro investime në strategjinë pesë vjeçare 940.42 KB 00:55
2019-03-17 13:16:44 Gashi: 600 mijë euro për gjelbërim 873.23 KB 00:55
2019-03-17 12:26:19 Berisha: Nuk kemi pasur asnjë ankesë 368.68 KB 00:23
2019-03-17 12:26:18 Berisha: Numër i vogël i aviokompanive që shfrytëzuan aeroplanët e tipit Boeing737 Max 8 dhe 737 Max 9 417.51 KB 00:23
2019-03-17 10:43:11 Abdyli: Komuna ka thënë se nuk mund të na lirojnë nga pagesa 312.85 KB 00:19
2019-03-17 10:43:10 Bytyqi: Ne flasim për orët e humbura, për të tjera përgjegjëse është DKA Video 328.33 KB 00:20
2019-03-17 10:43:09 Kurteshi: Nuk duhet me i ngarkuar prindërit me diçka që nuk kanë gëzuar shërbime 711.16 KB 00:17
2019-03-17 10:43:09 Duraku: Nuk në rregull mos me na i kompensuar mjetet 183.72 KB 00:11
2019-03-17 10:43:09 Zenelaj: Mbi 90 % e prindërve e kanë bërë pagesën për muajin janar 298.60 KB 00:18
2019-03-17 10:43:06 Haxhiu: Njëherë na thanë që po na e kompensojnë por tani jo 324.95 KB 00:20
2019-03-16 18:22:53 Basha: E sotmja hyri në histori, si dita e dytë e zgjimit tonë kombëtar 906.86 KB 00:57
2019-03-16 18:22:53 Basha: Përgjigjen e mori nga populli 1.06 MB 01:06
2019-03-16 16:40:06 Limaj: Fuqizimin e Kosovës ta kemi ëndërr të përbashkët 331.94 KB 00:20
2019-03-16 16:40:04 Limaj: Në pesë vitet e ardhshme Nisma do të jetë platforma e asaj që do ta drejtojë Kosovën 467.13 KB 00:29
2019-03-16 16:40:04 Krasniqi: Angazhimi juaj politik nuk ka asnjë shkallë rrezikshmërie 314.43 KB 00:19
2019-03-16 16:40:03 Hazizi: Besimi juaj për mua është përgjegjësi e madhe 292.03 KB 00:18
2019-03-16 15:04:25 Fejzullahu: Integrimi në rrjetin elektrik është çështje politike 458.67 KB 00:28
2019-03-16 15:04:25 Malushaj: Rreth 17 milionë euro në vit të hyra për Serbinë 702.52 KB 00:44
2019-03-16 14:24:41 Tahiri: Vetëm 2 kilometra rrugë janë të asfaltuara 704.18 KB 00:44
2019-03-16 14:24:41 Tahiri: i bëj thirrje kryeministrit Haraidnaj të marrë më seriozisht këtë rrugë 363.73 KB 00:22
2019-03-16 14:24:40 Shabani: Po i braktisin shtëpitë shkaku i rrugëve të pa asfaltuara 221.61 KB 00:13
2019-03-16 14:24:40 Musliu: Do të vazhdojmë me protesta 265.18 KB 00:16
2019-03-16 13:40:11 Kusari-Lila: Nëse e duam veriun duhet të veprojmë 940.00 KB 01:00
2019-03-16 13:40:10 Kusari-Lila: Radojçiq nuk përfaqësion serbët, vetëm sa i dëmton 668.79 KB 00:42
2019-03-16 13:40:10 Nurboja: Ekipi aktual nuk e përfaëson votën dhe zërin e qytetarëve 442.37 KB 00:28
2019-03-16 13:26:57 Haradinaj: Nuk do e lejojmë realizimin e kësaj kërkese 546.55 KB 00:34
2019-03-16 13:26:57 Haradinaj: Nëse duan zgjidhje le të formojnë një trup gjykues të veçantë 594.11 KB 00:37
2019-03-16 13:26:57 Haradinaj: Qeveritarët tanë nuk kanë shkollë as dije më shumë se ne 656.91 KB 00:41
2019-03-16 13:26:56 Haradinaj: Nëse e kanë për qëllim me na ekzekutua le ta bëjnë 978.35 KB 01:02
2019-03-16 13:26:55 Haradinaj: Kjo kërkesë nuk ka bazë juridike 535.96 KB 00:34
2019-03-16 11:23:21 Qytetari: Gripi është shumë i madh, fatkeqësisht sa jemi këtu s’ka ditë që nuk vdes 1.24 MB 01:17
2019-03-16 11:23:20 Telaku: Ndjeshmëria është shumë e madhe tek fëmijët 476.12 KB 00:30
2019-03-16 11:23:20 Ramadani: Kemi një rënie të sëmundjes epidemike të gripit 1.40 MB 01:27
2019-03-16 11:23:20 Sadikaj: Ky spital është mos me hy çdo kush 401.15 KB 00:25
2019-03-16 11:23:19 Mehmeti: Nuk është ndonjë alarm i madh që duhet me u frikësuar shumë 420.70 KB 00:26
2019-03-15 15:59:16 Selmanaj: Ky projektligj të rrëzohet dhe mandati i kushtetues i institucioneve mos të cenohet 360.12 KB 00:22
2019-03-15 15:59:15 Selmanaj: E kundërshtojmë në tersi këtë projektligj 718.07 KB 00:45
2019-03-15 15:59:15 Haxhiu: Kemi kërkuar dhe vendosjen e menjëhershme të masës së përkohshme 656.14 KB 00:41
2019-03-15 15:37:02 Bejtullahu: Dhimbjen ta kthejmë në arsim e vullnet 566.53 KB 00:35
2019-03-15 15:37:01 Lluka: 500 mijë euro për renovimin e kësaj shkolle 612.95 KB 00:38
2019-03-15 15:37:00 Lleshi: Edhe pse ishte modest, Ylli e meriton të jetë hero i vërtetë 141.79 KB 00:08
2019-03-15 15:37:00 Gjini: 20 vjet më parë humbën njërin prej luftëtarëve më të mirë 545.76 KB 00:34
2019-03-15 15:36:57 Lekaj: Nga kjo vatër doli një yll në kuptimin e plotë të fjalës 458.20 KB 00:29
2019-03-15 14:58:42 Kabashi: I mbështesim fëmijët të ngrisin zërin për të drejtat e tyre 515.92 KB 00:32
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!