Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-03-19 13:39:49 Rogova: Synojmë të rrisim pjesëmarrjen e grave në vendimmarrje 577.62 KB 00:36
2019-03-19 13:39:48 Lihic: Problemi kryesor qëndron në implementimin e ligjeve 664.97 KB 00:42
2019-03-19 13:39:47 Richardson: Kemi nevojë për më shumë gra në politikë 1.24 MB 01:16
2019-03-19 13:39:47 Mjaku: Topalli: Nuk po zbatohet pjesëmarrja e grave në vendimmarrje 770.26 KB 00:48
2019-03-19 12:42:36 Ismajli: Kemi pasur një operatorë dhe sa ma pak njerëz e kanë ditur 729.41 KB 00:46
2019-03-19 12:42:35 Avdyli: Raport flet për dyshime të thella 503.84 KB 00:32
2019-03-19 12:30:42 Behrami: MSH ka arritur të largoj monopolin 20 vjeçar për furnizim në Hemodializë 856.50 KB 00:54
2019-03-19 12:30:42 Ismajli: Kemi thyer monopolin në furnizim të sektorit të dializës 818.58 KB 00:52
2019-03-19 12:20:32 Jahjaga: Sa më shpejt që është e mundur që t’i procedojmë këto lëndë 660.68 KB 00:42
2019-03-19 12:20:32 Begaj: Në nivel vendit deri më tani kemi të pranuara 968 raste 898.86 KB 00:57
2019-03-19 12:20:31 Recica: Si Qeveri ne do të jemi pranë tyre t’i mbështesim në kërkresat dhe t’ua lehtësojmë punën 1.15 MB 01:11
2019-03-18 17:14:03 Hetemi: Ekspozita përmbanë 30 piktura 328.76 KB 00:20
2019-03-18 17:13:59 Hetemi: Përkrahjen më të madhe e kam nga familja 426.49 KB 00:27
2019-03-18 16:56:25 Jahjaga: Në Kosovë ende ekziston mungesa e mundësive të barabarta 616.97 KB 00:39
2019-03-18 16:56:25 Kosnett: Kosova arrin sukses kur gratë udhëheqin 497.16 KB 00:31
2019-03-18 16:56:24 Kosnett: Zyrtarët e lartë të Kosovës janë burra 328.98 KB 00:20
2019-03-18 16:56:24 Himaj: Qëllimi ynë është të avancojmë shkathtësitë e grave 528.52 KB 00:33
2019-03-18 16:08:42 Jahjaga: Kosova nuk është ende shteti që e kemi imagjinuar 797.78 KB 00:50
2019-03-18 16:08:41 Jahjaga: Në Kosovë nuk ka vend për punësime në baza partiake 489.10 KB 00:20
2019-03-18 15:44:38 Madison: AFIS do të përdoret për të përpunuar informatat nga skenat e krimit 509.95 KB 00:32
2019-03-18 15:44:37 Madison: Kemi nevojë për partnerë dhe udhëheqje serioze në Qeveri, në gjyqësor, Kuvend 1.27 MB 01:19
2019-03-18 15:44:35 Mustafa: E kemi këtë donacion dhe këtë softuer shumë të rëndësishëm për sigurinë e vendit 917.62 KB 00:58
2019-03-18 15:30:14 Kurteshi: A është legjitim raporti? 930.49 KB 00:59
2019-03-18 15:18:51 Çaushi: Ka një shkarje nga raportimi në raportim 287.62 KB 00:18
2019-03-18 15:14:35 Aliu: Janë kontraktuar kompani të pa licencuara 413.82 KB 00:26
2019-03-18 14:54:50 Koci: Fatkeqësisht gjendja e trashëgimisë kulturore po dëshmohet që nuk është e mirë 593.41 KB 00:37
2019-03-18 14:50:26 Challendes: Kosova mund të jetë befasia 799.84 KB 00:50
2019-03-18 14:50:25 Challandes: Ndeshja me Danimarkën test i mirë për ne 670.44 KB 00:42
2019-03-18 14:50:24 Challendes: Është garë më e vështirë 605.20 KB 00:38
2019-03-18 13:38:24 Tahiri: Pa mbështetjen e nivelit qendror do e kemi të vështirë për menaxhim të mbeturinave 645.81 KB 00:41
2019-03-18 13:38:24 Muçaj: Ky projekt ndihmon në ngritjen e vetëdijes qytetare për ndarjen e mbeturinave 377.53 KB 00:23
2019-03-18 13:38:23 Tira: Synojmë që me ambalazhet e mbledhura këtë vit t’i përdorim në deri në vitin 2030 435.29 KB 00:27
2019-03-18 13:38:23 Matoshi: Shteti ynë kurrë më parë nuk ka qenë më fuqishëm i vendosur për eliminim të ndotjes 547.67 KB 00:34
2019-03-18 12:54:10 Prestreshi: Ne e kemi gjetur një katrahurë të tregjeve të ndryshme 847.16 KB 00:54
2019-03-18 12:54:09 Pula: Rezultatet nuk janë të knaqshme 345.04 KB 00:21
2019-03-18 12:54:08 Pula: Është paraparë që në vitin 2019 të rekrutohen edhe tre zyrtarë të tjerë 628.89 KB 00:40
2019-03-18 12:37:25 Shala: Aplikacioni në fazën testuese 321.34 KB 00:20
2019-03-18 12:30:15 Brusa: Po investojmë mbi 8 milionë euro në Kosovën B për ndërrim të filtrave 659.22 KB 00:41
2019-03-18 12:20:19 Eyre: Ka pasur kandidat të cilët i kemi konsideruar që nuk mund të emërohen dhe ata janë përzgjedhur 1.24 MB 01:17
2019-03-18 12:20:17 Matoshi: Fal këtij aplikacioni do e shohim cilësinë e ajrit në 12 stacione 537.90 KB 00:34
2019-03-18 11:57:59 Haradinaj: Zhvillimi e konsolidimi i një vendi duhet të burojë nga ne dhe ende kemi punë për të bërë 799.53 KB 00:51
2019-03-18 11:56:01 O’Connell: Për fat të keq edhe sivjet kemi emërime të kandidatëve të pakualifikuar 1.47 MB 01:31
2019-03-18 11:56:01 Veseli: Duhet ndalur kjo praktikë që kush e ka më së afërmi pushtetin me i punësua njerëzit e vet 799.53 KB 00:51
2019-03-17 17:11:49 B: Lokalin e kemi hap në ora 7, nuk ka pasur krisma 255.63 KB 00:15
2019-03-17 16:59:29 Krasniqi: Një rreshter i policisë është i dyshuar për vrasjen në kazino 1.09 MB 01:07
2019-03-17 16:59:28 Krasniqi: Vrasja e dytë ka të bëjë me çështje pronësore 588.40 KB 00:37
2019-03-17 16:54:57 Haradinaj: Ne nuk mund të japim më për të tjerët 847.42 KB 00:53
2019-03-17 16:54:57 Kabashi: para 20 vitesh ishte moti i ftoftë por e shkrimë borën me trupat tanë 283.97 KB 00:17
2019-03-17 16:54:55 Abrashi: Institucionet duhet ta vazhdojnë punën që e lanë dëshmorët 330.80 KB 00:20
2019-03-17 15:47:15 Haradinaj: Njerëzit e AAK-së nuk kanë mundur të punësohen askund qe 12 vjet 247.70 KB 00:15
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!