Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2018-04-19 17:01:22 Shatka: Cabo Ulqin plazha më e mirë në trevat shqiptare 278.12 KB 00:17
2018-04-19 17:01:21 Xhafa: Brenda ditës do të arrijë numri i vizitorëve deri në 10 mijë 647.05 KB 00:41
2018-04-19 17:01:20 Milla: Ulqini është pjesë e Kosovës 662.46 KB 00:42
2018-04-19 17:01:20 Fazliu: Çdo vit vizitoj panairi rreth ofertave 321.70 KB 00:20
2018-04-19 16:56:05 Ramosaj: Komunat e Kosovës organizohen në bazë të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale 812.75 KB 00:51
2018-04-19 16:56:05 Ramosaj: Fatkeqësia më e madhe e komunave tona është që nuk e kemi Dokumentin mbi Zhvillimin Ekonomik të Komunave 236.12 KB 00:14
2018-04-19 15:51:35 Tahiri: Ekzisiton një vullnet poltik për të përmbyllur reformën në administartë 886.85 KB 00:56
2018-04-19 15:33:55 Haradinaj: Është sfiduese, do të na sfidon pakoja e ligjeve për administratën publike 876.76 KB 00:55
2018-04-19 15:33:52 Yagcilar: Ky viti do të jetë një vit I hapave të mëdhenj në fushën e administratës publike 473.19 KB 00:30
2018-04-19 15:19:03 Zbulimi i Reshitajt 187.72 KB 00:11
2018-04-19 15:08:35 Ahmeti: Ky projekt ka qenë që 20 vite duke u sjellë në Komunën e Gjakovës 445.90 KB 00:28
2018-04-19 15:08:34 Reshitaj: Gjakova tashmë po e kthen dinjitetin e saj 814.45 KB 00:51
2018-04-19 15:08:32 Gjini: Janë dy projekte tepër të rëndësishme dhe të vlefshme për Komunën e Gjakovës 435.31 KB 00:27
2018-04-19 14:20:08 Çekaj: Pjesëtarët e FARK-ut nuk janë fsheh në therra 832.79 KB 00:52
2018-04-19 14:13:40 Berisha: La komoditetin dhe u vu nën armë për të dalë në mbrojtje të vendit 703.70 KB 00:44
2018-04-19 14:13:39 Haradinaj: nëse kujdesin, atë që na e ka dhënë jeta, ia kushtojmë atdheut të gjithë do të jemi të bashkuar 1.11 MB 01:09
2018-04-19 13:59:13 Aliu: Në fillim të majit do nis ndërtimi i spitalit rajonal 573.53 KB 00:36
2018-04-19 13:59:11 Aliu: Kemi siguruar mbështetje për bashkimin e qytetit 668.83 KB 00:42
2018-04-19 13:59:10 Aliu: Kemi arritur të garantojmë shëndetin e qytetarit 524.66 KB 00:33
2018-04-19 13:31:46 Thaci: Sali Çekaj ju bashkua luftës së UCK-së duke i dhënë shtytje, moral, forcë dhe energji 844.60 KB 00:53
2018-04-19 13:22:26 Rexhaj: Oda Ekonomike e Kosovës po favorizon bizneset serbe 630.16 KB 00:39
2018-04-19 13:22:25 Rexhaj: Oda Ekonomike e Kosovës po favorizon bizneset serbe 1.08 MB 01:07
2018-04-19 13:12:09 Mrak: Kosova 10 vjet shtet, ne po bëjmë gjithashtu 10 vjet në këtë rrugë të lirimit të energjisë 716.22 KB 00:45
2018-04-19 13:12:08 Mrak: Ka vullnet për pavarësim të energjisë 320.40 KB 00:19
2018-04-19 13:12:07 Mrak: Prodhimtaria e energjisë me thëngjill, më së largu edhe 20 vjet 1.12 MB 01:07
2018-04-19 12:28:10 Arifi: Kontrolli i tregtisë së mallrave strategjik është i domosdoshëm 1.06 MB 00:54
2018-04-19 12:28:07 Clarke: Ka të bëjë me ndalimin e gjitha materialeve të ndaluara 833.07 KB 00:43
2018-04-19 12:28:07 Mucaj: Qëllimi jonë është vec me i shti në kontrollë dhe siguria e shtetit 340.83 KB 00:55
2018-04-19 11:25:16 Haradinaj: Kemi marrë konsulta edhe nga partitë 1.07 MB 01:06
2018-04-19 11:25:16 Haradinaj: Po përmbushin një parakusht për transparencë në dialog 528.60 KB 00:33
2018-04-19 11:25:15 Haradinaj: Jam i sigurt se shpejt konfirmohet liberalizimi për Kosovën 941.53 KB 00:59
2018-04-18 20:58:40 Sherifi: Prindërit mund t’i monitorojnë fëmijët e tyre 926.11 KB 00:59
2018-04-18 20:58:39 Rekaliu: Barra kryesore u bie prindërve, pastaj institucioneve të rendit 636.58 KB 00:40
2018-04-18 20:58:39 Thaçi-Dragusha: Rreziqet e internetit 653.68 KB 00:41
2018-04-18 20:58:38 Haxhiu: 84 për qind e fëmijëve kanë llogari në rrjetet sociale 991.27 KB 01:03
2018-04-18 20:58:37 Kurteshi: Duhen mobilizim për ndalimin e kësaj dukurie të keqe 1.21 MB 01:15
2018-04-18 19:18:28 Pacolli: Prindërve të dëshmorëve ka kohë që u është ndalu pensioni kontributdhënës 370.92 KB 00:23
2018-04-18 19:18:28 Ahmeti: Të marrim përsipër varrezat e Velanisë 564.76 KB 00:35
2018-04-18 18:51:54 Tahiri: I kemi përmbushur obligimet e dala nga ERA 882.70 KB 00:56
2018-04-18 18:31:52 Haxhiu: Kjo është arsyeja pse qeveritë nuk e luftojnë korrupsionin 789.29 KB 00:50
2018-04-18 18:31:50 Pantina: Lufta ndaj korrupsionit duhet të jetë synim, jo veç pse është kriter për liberalizim 685.85 KB 00:43
2018-04-18 18:31:50 Krasniqi: Krimi dhe korrupsioni, sfidë për Kosovën 527.84 KB 00:33
2018-04-18 18:31:48 Zemaj; Korrupsioni do ta ndaloj ecjen e Kosovës 887.02 KB 00:56
2018-04-18 17:54:35 Emra: Transporti është i organizuar me pajisje të posaçme dhe të sofistikuara 605.00 KB 00:38
2018-04-18 17:54:31 Krajnc: Vlerat tona janë kualiteti, përgjegjshmëria, kreativiteti, pjesëmarrja dhe efiqienca 1.11 MB 01:08
2018-04-18 17:54:30 Krasnic: Në bashkëpunim me Kosmonte e kemi marrë detyrën për të bërë transforimim të tregut në Kosovë 1.37 MB 01:25
2018-04-18 17:33:32 Haliti: Na takon edhe neve që ta dënojmë si akt të gjithë së bashku 1.55 MB 01:36
2018-04-18 17:16:54 Musliu: Alfa dhe Omega e VV-së është Hashim Thaçi 409.34 KB 00:25
2018-04-18 17:16:51 Haxhiu: Memli, a voton për shkarkimin e Gjinovcit? 575.49 KB 00:36
2018-04-18 17:16:50 Haxhiu: Duhet të shkarkohet kryeshefi i AUVK-së 541.68 KB 00:34
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!