Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-04-18 15:08:52 Haradinaj: Paga minimale do të rritet 583.98 KB 00:36
2019-04-18 14:30:54 Zogaj: Ligjin sot premtoi që do ta dërgojë në Qeveri 1.29 MB 01:20
2019-04-18 14:29:39 Zogaj: Nëse nuk bëhet ndryshimi i udhëzimeve atëherë do të ndërmarrim masa 654.12 KB 00:41
2019-04-18 14:24:56 Haradinaj: Vendimi që të bëheni pjesë e luftës është një ngjarje e veçantë në historinë tonë 877.13 KB 00:55
2019-04-18 14:24:55 Gaxheri: Të hetohet si u shpenzuan 9 milionë 244.01 KB 00:15
2019-04-18 14:24:54 Haradinaj: Nuk duhet të na përsëritet Toplica 994.10 KB 01:03
2019-04-18 14:24:53 Zogu: Kemi probleme në kompleksin Adem Jashari dhe Ibrahim Rugova 819.01 KB 00:52
2019-04-18 14:24:53 Syla: Themelimi i batalionit, kishte një mision të veçantë 874.37 KB 00:55
2019-04-18 14:24:53 Musliu: Ta kemi një memorial të përbashkët 402.01 KB 00:25
2019-04-18 13:52:12 Surdulli: Procedurë e thjeshtë për legalizim 449.10 KB 00:28
2019-04-18 13:52:12 Hoxha: Numri i aplikacioneve për dorëzimin e armëve 659 aplikacione 785.07 KB 00:49
2019-04-18 13:52:11 Zeka: 291 kërkesa kanë marrë pëlqimin e MPB-së 429.96 KB 00:26
2019-04-18 13:52:11 Zeka: Kam me I publikuar kontratat që janë ‘top sekret’ 453.35 KB 00:28
2019-04-18 13:52:11 Demalija: Është mirë me ditur çka është hetuar prej gjykatave dhe pasatj ne me hetuar 470.87 KB 00:29
2019-04-18 13:52:10 Zeka: Më pak incidente me armë me posedim të ligjshëm 524.03 KB 00:32
2019-04-18 13:52:10 Bogujevci: Institucionet e Kosovës, të parat në rajon që miratuan strategjinë e veprimit për armët e Vogla dhe të Lehta 315.12 KB 00:19
2019-04-18 13:52:10 Ymeri: Kontrata më problematike në Telekom është ajo me Z-mobile 754.26 KB 00:48
2019-04-18 13:52:09 Zemaj: Për tendera në PTK, ka pasur edhe vrasje 472.88 KB 00:30
2019-04-18 13:52:09 Deliu Kodra: Ne si Komision duhet të përcaktohemi se a duhet t’I trajtojmë edhe rastet e mbyllura 220.42 KB 00:13
2019-04-18 13:20:23 Pantina: AAK, PDK dhe LDK e kanë krijuar dhe po e mirëmbajnë korrupsionin 447.27 KB 00:28
2019-04-18 13:20:23 Ahmeti: Mungesa e deputetëve nëpër seanca, papërgjegjësi e madhe 564.94 KB 00:35
2019-04-18 13:20:22 Ahmeti: Korrupsioni shkaktari kryesor i ikjes së qytetarëve nga vendi 794.15 KB 00:50
2019-04-18 12:25:47 Veseli: Sanksione edhe gjyqtarëve e prokurorëve nëse nuk e kryejnë punën e tyre 630.54 KB 00:39
2019-04-18 12:25:46 Veseli: Të korruptuar edhe politikanë të profilit të lartë 465.57 KB 00:29
2019-04-18 12:05:05 Veseli: Të korruptuar edhe politikanë të profilit të lartë 497.77 KB 00:31
2019-04-18 12:05:02 Veseli: Sanksione edhe gjyqtarëve e prokurorëve nëse nuk e kryejnë punën e tyre 894.42 KB 00:56
2019-04-18 11:27:55 Reka: Po bëhen shumë lojëra që të mos tregohet numri i saktë i shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut 832.10 KB 00:53
2019-04-18 11:27:54 Bennedetto: Mungon përkushtimi politik për modernizim të sistemit të mirëqenies sociale 603.22 KB 00:48
2019-04-18 11:27:54 Reka: Do ta rikthej multietnicitetin e injoruar në këtë shtet 621.97 KB 00:39
2019-04-18 11:27:53 Morina: Persona me aftësi të kufizuara nuk kanë arritur të gëzojnë të drejtën e tyre për pensione dhe punësim 654.97 KB 00:41
2019-04-18 11:27:53 Reka: Çuditem me heshtjen e Kosovës dhe Shqipërisë karshi kandidaturës time 581.25 KB 00:37
2019-04-18 11:27:52 Hajredini: Si qeveri kemi prioritet për fuqizim të bashkëpunimit për personat me aftësi të kufizuara 759.18 KB 00:48
2019-04-18 11:27:52 Reka: Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut duhet të jenë të votuar, e jo vetëm votues 1,010.02 KB 01:04
2019-04-18 11:27:52 Reka: Ka kaluar koha e marrëveshjes së Ohrit, nevojitet marrëveshje e re me qytetarët 837.36 KB 00:53
2019-04-18 11:27:52 Reka: Edhe anëtarësia, por edhe militantët e BDI-s do të më votojnë mua për president 1.24 MB 01:17
2019-04-17 19:15:09 Kollçaku: Zotohem se do t’i mbrojmë interesat e regjionit të Pejës 383.72 KB 00:24
2019-04-17 19:15:09 Kurti: Gjërat elementare në spitale mungojnë sepse kushtojnë lirë, s’kanë se si të vjedhin shumë 1.67 MB 01:43
2019-04-17 19:15:08 Nurboja: Alternativa mbështet në mënyrë aktive protestën e VV-s kundër PANhajnisë 318.97 KB 00:20
2019-04-17 19:15:07 Lajçi: Jemi për zgjedhje të reja 937.96 KB 00:59
2019-04-17 17:58:42 Karandrea: Ofrojmë perspektivë evropiane për studentët e Kosovës 434.62 KB 00:27
2019-04-17 17:58:42 Karandrea: Kemi vërejtur interesim të madh të studentëve të Kosovës 449.28 KB 00:27
2019-04-17 17:58:41 Karandrea: E veçanta e universitetit tonë janë laboratorët përkatës 743.30 KB 00:47
2019-04-17 17:58:41 Karandrea: Kemi studentë të shumtë të suksesshëm nga Kosova 388.14 KB 00:24
2019-04-17 17:58:40 Karandrea: Bursat, pjesë e rëndësishme e universitetit tonë 334.85 KB 00:21
2019-04-17 17:57:27 Tahiri: Cdo komunë do të ketë numrin e mjaftueshëm të noterëve 791.35 KB 00:50
2019-04-17 17:53:34 Hyseni: Të hartojmë draftin përfundimtarë për përgjegjësitë disiplinore 1,017.77 KB 01:04
2019-04-17 17:53:34 Çoçaj: Lëndët të cilat tash janë nëpër Gjykata të tjera të transferohen në Gjykatën Themelore në Prishtinë 727.42 KB 00:46
2019-04-17 17:53:33 Tahiri: MD është në proces tashmë të implementimit të ligjit të ri për ndërmjetësim 743.30 KB 00:47
2019-04-17 17:16:05 Zeka: Ku shkuan paratë e UNMIK-ut dhe EULEX-it për rrymën në Kosovë? 349.52 KB 00:22
2019-04-17 17:07:14 Konjufca Haradinajt: Plani yt për energjinë ndikon në xhepin e qytetarëve 719.69 KB 00:45
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!