Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2018-02-22 12:01:44 Kurti: Kosova ka shënuar progres prej 3 pikësh 616.73 KB 00:39
2018-02-22 12:01:43 Kelmendi: Pavarësia e gjyqësorit, fuqizimi i mediave dhe lufta kundër korrupsionit janë tri fushat në të cilat Kosova ka shënuar progres 572.71 KB 00:36
2018-02-22 12:01:43 Kelmendi: Kusht për liberalizim të vizave është demarkacioni, Kosova ka shënuar progres në luftën kundër korrupsionit 604.91 KB 00:38
2018-02-21 18:36:36 Krasniqi: PDK, unike pro ratifikimit të demarkacionit 657.39 KB 00:41
2018-02-21 18:36:35 Isufi: AAK e voton pasi mundësohet korrigjimi 269.30 KB 01:01
2018-02-21 18:36:35 Veseli: Nesër duhet të kaloj demarkacioni 960.73 KB 01:01
2018-02-21 18:36:35 Konjufca: Do të bëjmë përpjekje t’i bindim deputetët e LDK-së 1.46 MB 01:31
2018-02-21 18:28:11 Hoti: LDK unike e voton demarkacionin 708.25 KB 00:45
2018-02-21 16:56:48 Veseli: Kosova do të jetë anëtare e BE-së 1,009.03 KB 01:04
2018-02-21 16:56:48 Jakab: Ne do të iu mbështesim në rrugën tuaj drejtë BE-së 1.88 MB 01:57
2018-02-21 16:56:47 Apostolova: Kuvendi ta intensifikojë punën 1.96 MB 02:02
2018-02-21 16:12:25 Gorani: Nënshkruesi i saj i ka bërë dëm të riparueshëm vendit 612.39 KB 00:39
2018-02-21 16:12:24 Lajçi: Nuk është mirë kjo e me na bë ‘helaç’ në Kuvend 438.50 KB 00:27
2018-02-21 16:12:24 Kadrijaj: Kjo marrëveshje ish dashtë të përkrahet nga të gjithë deputetët 1.22 MB 01:15
2018-02-21 15:52:41 Bytyqi : Të kemi një edukim dhe një cilësi ndryshe të arsimit në Kosovë 629.46 KB 00:39
2018-02-21 15:52:40 Ymeri: Kjo marrëveshje nuk do të duhej që fare t’i paraqitej Kuvendit 684.84 KB 00:43
2018-02-21 15:52:40 Christian Heldt: Nëse gjërat bëhen së bashku e kemi suksesin 531.31 KB 00:33
2018-02-21 15:52:40 Klinaku: kemi fituar në fushën e artit me një skulpturë të ndërtuar nga Huma 482.86 KB 00:30
2018-02-21 15:52:40 Osmani: Ne nuk mund ta bllokojmë 281.31 KB 00:17
2018-02-21 15:38:33 Selimi: Dekorimet ishin taktizime gjarpërore të presidentit 490.22 KB 00:31
2018-02-21 15:08:17 Beqiri: Pa dyshim se ka pasur ndikime dhe një anshmëri 1.08 MB 01:07
2018-02-21 15:08:17 Zeka: Brenda inspektoratit ka ekzistuar një departament i vecantë i cili i ka përgjuar gjithçka 1.23 MB 01:11
2018-02-21 15:08:17 Sefaj: Në IPK ka probleme, çdo proces për këtë merret në bazë të kompetencave 1.15 MB 01:11
2018-02-21 14:05:04 Kozhani: Kemi mbetur në rrugë pa zgjidhje 499.15 KB 00:31
2018-02-21 14:05:04 Avdijaj: Askush nuk na përgjigjet 395.72 KB 00:25
2018-02-21 13:40:52 Kurti: Liberalizimi s’do të vije me ratifikimin e demarkacionit 823.42 KB 00:52
2018-02-21 13:40:52 Konjufca: Nuk ndryshoj marrëveshja e Murat Mehës, por qëndrimi i Haradinajt 623.48 KB 00:39
2018-02-21 13:40:51 Kurti: Asnjë deputet i VV-së s’e përkrah demarkacionin 618.59 KB 00:39
2018-02-21 13:02:23 Held: Gratë kanë shumë potenciale udhëheqëse 1.19 MB 01:14
2018-02-21 13:02:23 Gusia: Shqetësuese , mungesa e vullnetit institucional 862.79 KB 00:55
2018-02-21 13:02:23 Hoxha: Pabarazia ka pasoja edhe për fëmijë e komunitet 743.07 KB 00:47
2018-02-21 13:02:23 Held: Do të doja më shumë burra në këtë tryezë. 439.30 KB 00:27
2018-02-21 12:34:51 Bahtiri: Është hera e parë që Qeveria po ndihmon Mitrovicën 452.95 KB 00:28
2018-02-21 12:34:50 Reshitaj: Ua kemi borxh qytetarëve të Mitrovicës 877.49 KB 00:55
2018-02-21 12:27:50 Hasani: Përkrahja e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme 830.24 KB 00:53
2018-02-21 12:27:49 Turdiu: Ideja e tërë procesit është që të rezultojë me një draft të konsoliduar 1,002.09 KB 00:21
2018-02-21 12:27:48 Hasani: Qeveria zotohet për zbatimin e kësaj strategjie 465.36 KB 00:29
2018-02-21 12:00:59 Skenderi: Sfidë kryesore mbetet krijimi i kushteve për kthim të shumë ashkalinjve dhe egjiptianëve 527.67 KB 00:33
2018-02-21 12:00:58 Haradinaj: Jemi të vetëdijshëm që gjendja nuk është në rregull 465.36 KB 00:29
2018-02-21 12:00:58 Apostolova: Mbështetja e komunitetit rom dhe ashkali janë një moment kyç në rrugën evropiane të Kosovës 638.84 KB 00:40
2018-02-21 12:00:58 Garcia: Çfarëdo hapi i bërë përpara drejt integrimit të romëve dhe ashalinjve është një hap më afër BE-së 319.57 KB 00:20
2018-02-21 12:00:58 Haradinaj: Karahasuar me serbët, gjendja e ashkalinjve dhe romëve në Kosovë është më ulët 918.20 KB 00:58
2018-02-20 18:46:17 Haradinaj: Të rrëzohen shtëpitë që po ndërtohen në Hade 1.46 MB 01:31
2018-02-20 18:39:06 Haradinaj: Me e konfirmua këtë se e kemi seriozisht është zbatimi i MSA-së, pra i obligimeve të dala 631.92 KB 00:40
2018-02-20 18:34:22 Hoxhaj: Masat afatshkurtra janë në pajtim me kornizën kohore të zbatimit të MSA 931.22 KB 00:59
2018-02-20 18:28:05 Haradinaj: Janë të identifikueshme në cilët sektor ndodhin këto korrigjime 609.11 KB 00:38
2018-02-20 18:25:38 Haradinaj: Një dokument janë të gjitha 367.63 KB 00:23
2018-02-20 18:04:21 Haradinaj: Sot kemi bërë një bisedë përmbajtjesore me përfaqësuesit e SBASHKU-të 499.97 KB 00:31
2018-02-20 17:57:55 Konjufca: tek ky aktgjykim ka pasur peshë vendimtare vdekja e Astrit Deharit 978.47 KB 01:02
2018-02-20 17:57:55 Gashi: Kemi prova që vërteton se kush ka dëshmuar rrejshëm 727.21 KB 00:46
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!