Audio

 
 
Koha Titulli Madhesia Kohëzgjatja Shkarko
2019-02-20 17:28:11 Bahtiri: O sot, o kurrë të bashkohemi! 418.78 KB 00:26
2019-02-20 17:28:09 Tahiri: Sakrifica e së kaluarës të na shërbejë për unifikim 376.02 KB 00:23
2019-02-20 17:28:08 Sadiku: Greva e minatorëve përherë në historinë e kombit shqiptar 444.78 KB 00:28
2019-02-20 17:28:07 Haradinaj: Duhet të na vijë marre si e kemi lënë Trepçën kështu 1.14 MB 01:11
2019-02-20 17:28:07 Kurti: Të vihemi në mbrojtje të Kosovës 466.42 KB 00:29
2019-02-20 16:16:22 Thaçi: Përmes këtij programi do të kemi më shumë ekspertë të energjisë 1.13 MB 01:10
2019-02-20 16:16:21 Thaçi: Interesi nacional është më i rëndësishëm se votat 1.15 MB 01:11
2019-02-20 16:16:21 Lluka: Kemi nevojë për ekspertë të energjisë, vajzat të shfrytëzojnë këtë mundësi 669.71 KB 00:42
2019-02-20 16:16:20 Sessions: Vendet nuk mund t’ia dalin mbanë nëse nuk ia dalin mbanë gratë Thaçi: Përmes këtij programi do të kemi më shumë ekspertë të energjisë 918.85 KB 00:58
2019-02-20 15:36:31 Greiçevci: 62 për qind e qytetarëve mbështesin vazhdimin e dialogut 382.21 KB 01:16
2019-02-20 15:36:31 Strand Sjaastad:Konsensusi e bën Kosovën më të fuqishme 1.23 MB 00:24
2019-02-20 15:36:30 Rashiq: e Kujt ishte ideja për kufijtë 281.22 KB 00:17
2019-02-20 15:36:28 Thaci: Jam bashkangjitur në idenë e presidentit Rugova për korrigjim të kufirit 467.27 KB 00:29
2019-02-20 14:43:04 Mushkolaj: Cfarë po kërkoni nga ne që të bëjmë? 605.95 KB 00:38
2019-02-20 14:41:25 Kelmendi: Nuk e kemi gjetur telefonin që dyshohet se është përdorur nga i dyshuari 764.57 KB 00:48
2019-02-20 14:41:25 Kelmendi: Mbi 1400 ankesa janë trajtuar nga IKP 855.83 KB 00:54
2019-02-20 14:41:24 Selimi: Nuk mund të përjashtohet që të rekomandohet edhe shkarkimi i Kelmendit 618.82 KB 00:39
2019-02-20 14:41:23 Selimi: A ka persona tjerë të përfshirë në rastin e Drenasit 464.85 KB 00:29
2019-02-20 14:41:22 Sfeçla: A e ka dorëzuar i dyshuari telefonin e tij 419.68 KB 00:26
2019-02-20 14:41:20 Kelmendi: Ka edhe persona të tjerë të in kriminuar 246.98 KB 00:15
2019-02-20 14:31:26 Pantina: Nëse nuk nuk ndërmerren hapat, atëherë do të ndërhyjë politika 772.83 KB 00:49
2019-02-20 14:31:26 Berisha: Kopjimi i lajmeve të mediave serbe, është sjellja e propagandës serbe për publikun tonë 1,013.50 KB 01:04
2019-02-20 14:31:23 Mushkolaj: Ka raste kur disa përmabajtje janë për hetime të policisë 1.05 MB 01:05
2019-02-20 14:01:19 Bashota: Jam optimist që në verën e këtij viti do të fillojnë punimet 852.33 KB 00:54
2019-02-20 14:01:18 Bashota: Jemi në fazën finale të përzgjedhjes së kompanisë për ndërtimin e parkingut 662.96 KB 00:42
2019-02-20 14:01:15 Bashota: Në garë janë dy kompani, dy janë tërhjekur 590.79 KB 00:37
2019-02-20 13:33:01 Limaj: Nëse Serbia nuk është e gatshme të bisedojë për njohje, e presim 801.98 KB 00:51
2019-02-20 13:33:01 Kurti: As dëshmorët po u ngritën nuk kanë të drejtë të falin tokë të Kosovës 531.26 KB 00:33
2019-02-20 13:33:00 Thaçi: Nuk duhet të diskutojmë mundësinë e mbajtjës së një konference ndërkombëtare 827.68 KB 00:52
2019-02-20 13:32:58 Limaj: Nëse Serbia nuk është e gatshme të bisedojë për njohje, e presim 628.18 KB 00:40
2019-02-20 13:32:58 Thaçi: Nëse këtë vit nuk arrihet marrëveshja, mund të destabilizohet rajoni 211.58 KB 00:13
2019-02-20 13:14:18 Ahmeti: Ne i dijmë aftësitë e të gjithëve 416.19 KB 00:26
2019-02-20 13:14:17 Ahmeti: Salihaj është shkarkuar me kërkesë të AAK-së 646.28 KB 00:41
2019-02-20 13:14:15 Ahmeti: Drejtoria e Inspeksionit dhe Arsimit do të jenë nën menaxhimin e PSD-së 961.47 KB 01:01
2019-02-20 12:13:09 Demaj: Apeli sa më shpejt ta ekzutoj vendimin e prerë për kthimin në punë 631.63 KB 00:40
2019-02-20 12:13:08 Nimani: Do kërkojmë drejtësi edhe në gjyktat ndërkombëtare 393.40 KB 00:24
2019-02-20 12:13:07 Jëlliqi: Një firmë e huaj me e injoruar vednimin e Gykatës nuk është mirë 338.83 KB 00:21
2019-02-19 16:43:01 Haradinaj: LDK dhe VV duhet të kyqen në platformën për dialog 795.96 KB 00:50
2019-02-19 16:34:29 Haradinaj: Mogherini ka mbajtë dialog të fshehtëaj: Nuk mundem me komentu fjalët e kryetarit Veseli 298.02 KB 00:18
2019-02-19 16:34:28 Haradinaj: Nëse bëjmë lëshime i nxjerrim probleme popullit, mbushen rrugët 914.87 KB 00:58
2019-02-19 16:34:27 Haradinaj: Veseli nuk më ka ka kërkuar zgjedhje, unë nuk jam i gatshëm 698.73 KB 00:44
2019-02-19 16:34:27 Haradinaj: Nuk mundem me komentu fjalët e kryetarit Veseli 146.43 KB 00:09
2019-02-19 16:21:03 Veseli: Projekt i mirëseardhur 440.45 KB 00:27
2019-02-19 16:21:02 Frogment: Të kemi rezultate sa më produktive 634.70 KB 00:40
2019-02-19 16:21:00 Mripa: Projekti ndikon në përmirësimin e zbatimit të kornizës ligjore 926.48 KB 00:58
2019-02-19 16:20:59 Mujka: Të drejtat e femrave të jenë natyrore 225.73 KB 00:13
2019-02-19 15:44:13 Ajeti: Çdo ditë e jetës të axhës Idriz ishte e ndritur dhe plot paqe 669.80 KB 00:42
2019-02-19 15:44:12 Dema: Idriz Ajeti, frymëzim për pasardhësit për dekada e shekuj me radhë 797.36 KB 00:50
2019-02-19 15:44:10 Rugova: Ajet Idrizi është ndër gjuhtërët pionier të Kosovës 603.51 KB 00:38
2019-02-19 15:23:53 Dehari: Akuza e Ramabajës e montuar 834.69 KB 00:53
 
 
 
 
Mbylle Fajlli nuk egziston ose ju nuk keni qasje ta shkarkoni atë. Ju lutemi kontaktojeni agjencionin!