Kosovo

 
 
Time Title Size Kohëzgjatja Download
2018-09-25 12:33:11 Ismajli:Kemi ndryshim drastik për pagat e mjekëve specialist 1.06 MB 01:06
2018-09-25 12:33:11 Baftiu: Paga bazë duhet të rritet, shtesat nuk duhet të jenë më të larta se 30 % 646.84 KB 00:41
2018-09-25 12:33:10 Haxhiu: Duhet të ketë kategorizim të veçantë për personelin shëndetësor 430.60 KB 00:27
2018-09-25 12:33:10 Syla: Për infermierët nuk është bërë një renditje e mirë 876.13 KB 00:55
2018-09-25 11:56:24 Roczek: Do të organizojmë punëtori për zhvillimin e sportit në universitetet e Kosovës 942.20 KB 00:59
2018-09-25 11:56:23 Gashi: Jemi me fat që këmi mbështjen e Federatës Evropaine të Sportit Universitar 794.37 KB 00:50
2018-09-25 11:30:52 Veseli: Luftëtarët e UCK-së, nuk janë ky numër i cili është 1.07 MB 01:06
2018-09-25 11:30:52 Veseli: Unë u besoj komandantëve që kanë pasur përgjegjësi 737.25 KB 00:46
2018-09-24 18:01:02 Bekteshi: Komuna na tha nuk kemi çka të bëjmë 230.44 KB 00:18
2018-09-24 18:01:01 Bekteshi: Tash mund të rrezikohemi edhe nga rryma 192.97 KB 00:11
2018-09-24 18:01:00 Bekteshi: Fëmijët ishin në shkollë, ka mundur të bëhej dëm më I madh 291.52 KB 00:18
2018-09-24 16:25:15 Pflander: Ne duam që gjithçka të shkojë sipas rregullave 723.94 KB 00:45
2018-09-24 16:25:14 Eder: Marrëveshjet si kjo bashkojnë edhe më shumë Kosovën dhe Austrinë 885.14 KB 00:55
2018-09-24 16:25:13 Hamza: Pas Podujevës do të vazhdojmë me Ferizajn, Istogun, Graçanicën dhe Shtimen 880.73 KB 00:56
2018-09-24 16:25:13 Veliu: Përfituesit më të mëdhenjë të këtij projekti janë qytetarët e Podujevës 710.91 KB 00:45
2018-09-24 14:58:27 Veliu: Nuk do i përgjigjemi ftesës së VV-së për protesta 548.07 KB 00:34
2018-09-24 14:58:27 Hoti: Veprimet e tanishme të Qeverisë janë bërë mish mash 521.20 KB 00:33
2018-09-24 14:58:26 Veliu: Do pëgatisim një mocion për rrëzim të Qeverisë 805.85 KB 00:51
2018-09-24 14:54:19 Qirezi: Të hiqen barrierat në arsimin e hershëm 1.30 MB 01:20
2018-09-24 14:54:18 Luci: Në MAShT gratë nuk e mbajnë asnjërën nga 8 pozitat udhëheqëse 444.50 KB 00:28
2018-09-24 14:54:18 Qosaj: Qeveria ngjan me odë të burrave, ka vetëm një ministre 832.60 KB 00:53
2018-09-24 14:54:18 Dobranja: Edhe gratë që punësohen hasin në barriera tjera në vendin e punës 319.08 KB 00:20
2018-09-24 14:30:44 Miftaraj: Në rastin “Stenta” nuk merren parasysh afatet kohore 1.08 MB 01:07
2018-09-24 14:16:42 Grant: është kënaqësi të jemi pjesë e këtij partneriteti 454.35 KB 00:28
2018-09-24 14:16:42 Wimenta: Nxënësit për një vit kanë mësuar shumë 615.21 KB 00:38
2018-09-24 14:16:42 Bytyqi: Ky projekt po jep rezultate 441.32 KB 00:27
2018-09-24 14:16:40 Islami: Nga ky bashkëpunim kemi fituar shumë benifite 661.63 KB 00:42
2018-09-24 13:46:25 Balje: Implementimi i ligjit është problem në Kosovë 334.99 KB 00:20
2018-09-24 13:46:25 Borovci: Kemi mungesë të përkthyesve ligjorë 593.58 KB 00:37
2018-09-24 13:46:24 Braathu: Multikulturalizmi është velrë 629.83 KB 00:39
2018-09-24 13:46:24 Mladenović: Problemi qëndron te zabtimi i ligjeve 400.96 KB 00:25
2018-09-24 13:26:12 Maliqi: Duhet të vërtetohet se një aset, është përfituar me vepër penale 375.11 KB 00:23
2018-09-24 13:26:12 Maxhuni: Numri i lartë i hedhjes së kallëzimeve penale dhe ndërprerjes së hetimeve pa arsyetim 1.16 MB 01:11
2018-09-24 13:26:12 Nimoni: Shqetësuese është mungesa e ndjekjes dhe ndërshkimit për rastet e profilit të lartë 829.17 KB 00:52
2018-09-24 13:26:12 Maxhuni: Numri i limituar e konfiskimeve finale dhe kërkesave për sekuestrim 1.08 MB 01:06
2018-09-24 12:50:17 Serri: Ndotja e mjedisit është realitet në Kosovë 559.82 KB 00:35
2018-09-24 12:50:15 Chabert: Kosova duhet të jetë në harmoni me marrëveshjen e Parisit 418.92 KB 00:26
2018-09-24 12:50:15 Heldt: Ujavara e Mirushës plotë mbeturina 554.53 KB 00:35
2018-09-24 11:58:44 Gashi: Do ta kemi një fond që ndihmon të rinjtë për punësim 952.76 KB 01:00
2018-09-24 11:58:44 Krasniqi: Shkathtësitë te të rinjtë, nevojë e jashtëzakonshme 315.04 KB 00:19
2018-09-24 11:58:44 Bajrami: Ofruam trajnime për të qenë të përgatitur për tregun e punës 473.45 KB 00:29
2018-09-24 11:52:01 Veseli: Ëndërroj kur Lugina e Preshevës i bashkohet Kosovës 916.97 KB 00:58
2018-09-24 11:52:01 Veseli: Jam me të gjithë kundër Serbisë 867.70 KB 00:55
2018-09-24 11:52:00 Veseli: Duhet të jemi bashkë në konsensus 643.72 KB 00:40
2018-09-24 11:52:00 Veseli: Të gjithë të jemi bashkë kundër Serbisë 765.43 KB 00:48
2018-09-23 14:36:44 Zogjani: Këtë vitë kemi statistika më të mira 1.54 MB 01:36
2018-09-23 14:36:43 Shabani: Ferizaj ka një pjesmarrje të lartë të femrave në sport 451.25 KB 00:28
2018-09-23 14:36:43 Muhadri: Ka qenë shumë e vështirë të mirresh me sport në Kosovë 580.34 KB 00:36
2018-09-23 14:36:42 Gashi: Më vjen mirë që ka një rritje të vazhdueshme të pjesmarrjes së femrës në sport 742.42 KB 00:47
2018-09-23 14:17:33 Haxhimehmedi: Mbi 470 pika janë angazhuar për protestën, ajo do të jetë masive 1.31 MB 01:21
 
 
 
 
Close The file you are trying to download does not excist or you don't have rights to download it!