Audio

 
 
Time Title Size Kohëzgjatja Download
2019-03-22 12:09:16 Zogiani: Pasuria që i shpëtoi likuidimit po gllabërohet nga familjarët e liderëve politik 794.63 KB 00:50
2019-03-22 12:09:15 Zogiani: Presim që hetimet e prokurorisë të mos i shpërlajnë këto veprime 466.40 KB 00:29
2019-03-22 11:05:42 Tragoudas: Qytetarët kanë deklaruar që pjesa e arsimit ka qenë brenga e tyre më e madhe 1.41 MB 01:27
2019-03-22 11:05:39 Bytyqi: Ne kemi rritur shumën në 7 mijë e 500 euro e bursave për studentë që ndjekin universitete evropiane 943.69 KB 01:00
2019-03-22 11:05:38 Behluli: Këtë vit e kemi një rritje buxhetore diku prej 12 përqind 753.51 KB 00:48
2019-03-21 22:31:21 Challandes: Le të vazhojmë kështu, është mirë që po mendojmë kualifikimin në Euro 2020 1.18 MB 01:13
2019-03-21 22:31:20 Challandes: Përgëzoj lojtarët për një ndeshje fantastike 733.92 KB 00:46
2019-03-21 22:11:33 Hareide: Ishte një ndeshje e mirë stërvitore 939.18 KB 00:59
2019-03-21 22:11:31 Hareide: Ndeshje mjaftë e vështirë 1.09 MB 01:07
2019-03-21 17:41:27 Çavolli: Problemi kryesor i sektorit që unë e përfaqësoj është mungesa e shkathtësive 908.59 KB 00:57
2019-03-21 17:41:27 Malësori:Kemi themeluar disa programe që iu ofron studenteve për me u zhvilluar profesionalisht për tregun e punës 234.67 KB 00:14
2019-03-21 17:41:25 Thaçi: Kjo industri është kaq e mjaftueshme për të punuar, sa krejt në Kosovë munden me gjetur punë 510.78 KB 00:32
2019-03-21 15:54:26 Pfeffer: E kemi zvogëluar peshën e pllakës së betonit 1.11 MB 01:09
2019-03-21 15:54:25 Nowak: Kemi ndëruar me COBIAX në Azi e Amerikë 835.28 KB 00:53
2019-03-21 15:54:24 Binakaj: COBIAX redukton sasinë e betonit dhe ofron siguri 783.56 KB 00:49
2019-03-21 15:37:55 Sijarina: Prej organeve komunale për momentin nuk po kemi mbështetje 817.76 KB 00:52
2019-03-21 15:37:53 Bucolli: Deri në realizimin e kërkesave tona, do të vazhdojmë me grevën 1.12 MB 01:10
2019-03-21 15:37:52 Pacolli: ne do të jemi në agjendë për anëtarësim në Interpol 1.05 MB 01:05
2019-03-21 15:37:51 Dugolli: Ndikimet do të jenë të dukshme 705.24 KB 00:44
2019-03-21 15:14:35 Kukaj: Për pasoj e kemi një bord që është krejtësisht jo partiak 834.94 KB 00:53
2019-03-21 15:14:34 Molliqaj: Kemi vendosur që të nisim një komision hetimor parlamentar 955.48 KB 01:00
2019-03-21 15:08:16 Pacolli: Problemi është zgjidhur, kemi një marrëveshje me Malin e Zi 809.55 KB 00:51
2019-03-21 15:08:15 Darmanoviq: Mbështesim fuqishëm dialogun ndërmjet Serbisë dhe Kosovës 1.05 MB 01:05
2019-03-21 15:08:14 Darmanoviq: Ne nuk e shohim si një çështje të hapur ndërmjet këtyre dy vendeve 335.89 KB 00:21
2019-03-21 15:08:13 Molliqaj: Një gjë e tillë është jashtëzakonisht shqetësuese 684.27 KB 00:43
2019-03-21 14:38:47 Rashiq: Serbët e Kosovës kanë mbet të askujt 991.74 KB 01:03
2019-03-21 14:38:47 Aleksander Dikic: Taksa është vetëm për të blerë kohë 1.30 MB 01:21
2019-03-21 14:38:46 Nagavci: Qeveria Haradinaj keqpërdori mbi 200 milionë euro 532.76 KB 00:33
2019-03-21 14:38:44 Limaj: Pa njohje nuk ka kuptim asnjë bisedim 785.68 KB 00:50
2019-03-21 14:38:44 Lepaja: Serbia ka blerë kohë përmes dialogut 933.10 KB 00:59
2019-03-21 13:50:50 Konjufca: Liberalizmi i vizave nuk ndodhi dhe as që pritet të ndodhë më 2019 840.22 KB 00:53
2019-03-21 13:50:49 Konjufca: Me letrën e presidentëve do të duhej bërë rregullimi i vijës së demarkacionit 762.03 KB 00:48
2019-03-21 13:50:48 Konjufca: Kryemisnistri Haradinaj po e pranon se është mashtruar 764.48 KB 00:48
2019-03-21 11:48:04 Kumnova: Në këtë libër janë 148 të rrëmbyer 1.06 MB 01:06
2019-03-21 11:48:04 Sharani: Nuk kanë bërë mjaftueshëm institucionet e vendit 158.14 KB 00:09
2019-03-21 11:48:03 Kumnova: Presioni ju mungon institucioneve vendore dhe ndërkombëtare 289.67 KB 00:18
2019-03-21 11:48:02 Sharani: Presim që ky kallëxim penal që të shpejtohet 856.53 KB 00:54
2019-03-21 11:20:54 Beqiri: Është 21 marsi që ne e kemi pritur më së miri 936.34 KB 00:51
2019-03-21 11:20:54 Hoxha: Fatura mujore e këtyre lokaleve do të jetë zero 503.46 KB 00:31
2019-03-21 11:20:53 Pacolli: Besoj që do t’i përmbushë kërkesat e fëmijëve tanë 949.38 KB 01:00
2019-03-21 11:20:53 Godeni: Na jep forcë për të bërë të pamundurën për këta fëmijë 1.18 MB 01:13
2019-03-21 11:20:53 Kukaj: E pakta që mund të bëjmë është t’iu pajisim me hapësira të reja 710.33 KB 00:45
2019-03-20 18:40:13 Delaney: Do ta marrim seriozisht këtë ndeshje 499.32 KB 00:31
2019-03-20 18:40:11 Schmeichel: Nuk mendojmë se do të jetë ndeshje e lehtë 213.45 KB 00:13
2019-03-20 18:32:18 Hareide: Kosova ka lojtarë të mirë 827.15 KB 00:52
2019-03-20 18:32:14 Hareide: Do t’i shfrytëzojmë të gjitha dublimet e mundshme 1.15 MB 01:11
2019-03-20 18:14:06 Rrahmani: Këtë test duhet ta kalojmë të gjithë së bashku 645.52 KB 00:41
2019-03-20 18:10:36 Challandes: Nëse fitojmë, shkëlqyeshëm; nëse humbim, mësojmë diçka 956.94 KB 01:00
2019-03-20 17:41:34 Mustafa: Kemi një unitet brenda LDK-së, kandidime zyrtare nuk kemi 601.94 KB 00:38
2019-03-20 17:41:34 Mustafa: Objektiva jonë kryesore është të forcohet Lidhja Demokratike e Kosovës 663.47 KB 00:42
 
 
 
 
Close The file you are trying to download does not excist or you don't have rights to download it!