Audio

 
 
Time Title Size Kohëzgjatja Download
2018-04-26 10:57:39 Berisha: Na mbështesni që dhe lista serbe të jetë presë e transformimit të FSK-së 1,018.23 KB 00:55
2018-04-26 10:57:33 Haradinaj: Kosova është shtëpia e të gjithëve dhe e serbëve 1.95 MB 01:05
2018-04-25 17:36:34 Sherifi: U diskutua për gjithçka 299.74 KB 00:14
2018-04-25 17:36:33 Krasniqi: S’është rendi i zgjedhjeve 803.48 KB 00:51
2018-04-25 17:36:30 Kuçi: Qeveria po funksionon 926.87 KB 00:54
2018-04-25 17:36:30 Kelmendi:Kjo formë e tryezës, nuk do të arrijë ta qoj vendin në zgjedhje 212.59 KB 00:13
2018-04-25 17:36:29 Sejdiu: Diskutuam dhe për zgjedhjet 646.24 KB 00:40
2018-04-25 17:36:28 Veliu: Se kemi ftuar takimin, të bisedojmë për zgjedhje 1.39 MB 01:26
2018-04-25 17:11:56 Kastrati: Ambiciet tona nuk ishin të flas këtu për Artin 398.36 KB 00:24
2018-04-25 17:11:55 Gjini: Arti i jashtëzakoshnëm me një jetë të jashtëzakonshme 882.96 KB 00:55
2018-04-25 17:11:52 Kurti: Nuk paskam mundur të bëjë më shumë për gjërat që e kanë munduar 876.04 KB 00:55
2018-04-25 16:47:39 Haradinaj: Në fund të këtij viti besoj Kosova e fiton një të drejtë që është liberalizimi 1.09 MB 01:07
2018-04-25 16:47:39 Veseli: Ky shtet duhet ta përmbyllë procesin politik me shtetin serb 1.30 MB 01:20
2018-04-25 16:47:35 Haradinaj: BE-ja nuk është aq e vendosur në qasjen e vet ndaj kësaj pjese të Evropës 1.35 MB 01:24
2018-04-25 16:32:26 Gashi: Në vitin 2018 zotohemi se do përfundoj Qendra Rinore 355.10 KB 00:22
2018-04-25 16:32:26 Aliu: Kemi nënshkruar marrëveshje të rëndësishme 453.65 KB 00:28
2018-04-25 16:32:23 Gashi: Synojmë të krijojmë kushte më të mira 667.44 KB 00:41
2018-04-25 16:07:25 Ejupi: Kjo është diçka që lë për të dyshuar 647.29 KB 00:41
2018-04-25 15:45:24 Abazi: Një kontratë e tillë është anti-evropiane, anti velrave të integrimit evropian 735.26 KB 00:46
2018-04-25 15:45:24 Krasniqi: Këto shpenzime janë për takimet me zyrtarë të shteteve tjera 256.64 KB 00:16
2018-04-25 15:45:24 Abdixhiku: Çka janë këto shpenzime? 441.53 KB 00:28
2018-04-25 15:45:23 Osmani: Po punojmë në mënyrë primitive 1.19 MB 01:14
2018-04-25 15:45:22 Krasniqi: Te mallra dhe shërbimet vjet ka pas më pak se është shpërbërë Kuvendi 516.00 KB 00:32
2018-04-25 15:38:48 Shuku: Kostoja totale e ndërtimit të TC ‘Kosova e Re’ do të kap vlerën e rreth 3 miliardë euro 444.09 KB 00:28
2018-04-25 15:26:20 Kajtazi: Serbia e ka grabitë Fondin pensional 934.14 KB 00:59
2018-04-25 15:19:44 Baftiu: Ka miliarda euro në Fondin Pensional të Serbisë në disponim dhe është një e pa drejt që ju bëhet qytetarëve të Kosovës 728.11 KB 00:46
2018-04-25 15:19:43 Mustafa: Gjykata nuk ka qenë e qartë se cfarë e obligimesh ka Serbia ndaj ish pensionistëve të Kosovës 725.64 KB 00:46
2018-04-25 15:06:27 Durmishi: Dhashtë Zoti të dalë një projekt i bukur 190.29 KB 00:11
2018-04-25 15:06:25 Bahtiri: Ky është projekti më i mirë në Ballkan 648.61 KB 00:40
2018-04-25 14:02:17 Sjaastad: Mërrëdhëniet e Kosovës me Serbinë janë shumë të rëndësishme 298.83 KB 00:18
2018-04-25 14:02:16 Thaçi: Dialogu është i vështirë, por është rruga e vetme për të ecur përpara 1.48 MB 01:32
2018-04-25 14:02:13 Apostolova: Gjithçka është në duart e partnerëve tanë 636.43 KB 00:40
2018-04-25 14:02:13 Thaçi: Dekada e dytë e shtetit të Kosovës do ta sjellë anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe në OKB 864.88 KB 00:55
2018-04-25 13:15:02 Bertoncelj: Jam i kënaqur që Sllovenia po ndihmon komunën e Skenderajt 881.96 KB 00:56
2018-04-25 13:14:59 Jashari: Ndihmë e madhe në arsim 703.19 KB 00:44
2018-04-25 12:21:06 Lajqi:Me profesionalizëm kemi shqyrtuar automjetet 628.25 KB 00:39
2018-04-25 12:21:03 Doçi: Vendimi është në kundërshtim me agjendën e Qeverisë 1.10 MB 01:08
2018-04-25 12:21:02 Shala: Ky vendim i paligjshëm 477.58 KB 00:30
2018-04-24 21:53:19 Luzha: Interesimi për koncertin e sotëm tregon nevojën për një sallë të koncerteve 249.13 KB 00:15
2018-04-24 21:53:12 Sardi: Kultura është vlerë mbi të cilën ndërtohen edhe marrëdhënie diplomatike 526.46 KB 00:33
2018-04-24 16:10:42 Podrimaj-Beqiraj: Presim rezultatet e mjekësisë ligjore 727.36 KB 00:46
2018-04-24 15:57:52 Beqa: Amendamenti 2 në kundërshtim me Kushtetutën 496.74 KB 00:31
2018-04-24 15:57:52 Sherifi: S’ka problem të ketë kryeqyteti Policinë e vet, por s’është ligjore 430.31 KB 00:27
2018-04-24 15:57:51 Sejdiu: Ky projektligj nuk u përmirësua sa duhet, ka nene problematike 762.66 KB 00:48
2018-04-24 15:57:47 Gashi: Amendamentet e propozuara nga komisioni funksional në kundër-kushtetuese 425.88 KB 00:27
2018-04-24 15:20:55 Racaj: E drejta e autorit që nga themelimi jonë ka qenë prej sfidave kryesore 603.82 KB 00:38
2018-04-24 15:20:50 Kashtanjeva: Në fushën e mediave nuk kanë dashur që të ketë marrëveshje 731.69 KB 00:46
2018-04-24 15:20:49 Boshnjaku: humbje e madhe edhe morale kur e sheh që puna jote askush nuk të pyet 771.60 KB 00:49
2018-04-24 15:05:16 Sherifi: Qëndrimet tona i themi nesër 528.50 KB 00:33
2018-04-24 15:05:14 Konjufca: Nesër marrim pjesë në tryezën e LDK-së dhe i shpalosim qëndrimet tona 1.22 MB 01:16
 
 
 
 
Close The file you are trying to download does not excist or you don't have rights to download it!